4 elhájasodott egykori szívtipró

Egykor nők ezrei rajongtak értük, mostanában viszont felesleges kilóikkal érdemelték ki a közvélemény figyelmét.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elhízás veszélye a sztárokat is ugyanúgy fenyegeti, mint bárki mást. A lustaságnak, a torkosságnak és az egészségtelen életmódnak köszönhetően a felesleges kilók pillanatok alatt megszaporodnak a hírességek testén, melyektől aztán csak kemény munka árán tudnak megszabadulni.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Összeállításunkban négy olyan legendás hollywoodi szívtiprót gyűjtöttünk össze, akiket a jelek szerint nem igazán izgat, hogy az elmúlt hónapok során megdöbbentően elhíztak. Ezek a sármos színészek évtizedekkel ezelőtt nők milliót bűvölték el, de vajon most is képesek volnának ugyanerre?

Val Kilmer

A kilencvenes évek egyik legvonzóbb színésze már évekkel ezelőtt megindult az elhízás lejtőjén, éppen ezért nem véletlen, hogy legutóbbi filmjeiben egy meglehetősen kövér Val Kilmerrel találkozhattunk. A 49 éves amerikai színészt Francis Ford Coppola Tetro című mozijának Los Angeles-i premierjén örökítették meg. 


Ahol rá sem lehetett ismerni arra a jóképű sztárra, aki Batmanként és Jim Morrisonként is megdobogtatta a nők szívét. A fotó tanúsága szerint Kilmer óriási pocakot növesztett, és arca is meglepően kikerekedett.

Ám mindez nem igazán zavarta, és boldogan mosolyogta végig a premiert. Az ezredfordulót követően azonban nem csak a sztár teste, hanem karrierje is lassú hanyatlásnak indult. Kilmer kölcsönözte például a hangját az újjáélesztett Knight Rider című sorozat kultikus gépkocsijának, KITT-nek, és olyan mozikba el sem jutott filmekben tűnt fel, mint Az elítélt vagy Az olvadás.

Jack Nicholson

A hollywoodi színészlegenda többek között három Oscar-díjjal és kétezer szeretővel büszkélkedhet. A felesleges kilókról nem is beszélve, melyek bizony alaposan megváltoztatták a sármőr korábban vékony alakjának vonalait. Nicholson azonban magasról tesz arra, hogy egy ormótlan mackóvá hájasodott.

A nyáron például szemrebbenés nélkül mutatta meg puffadt testét, miközben Franciaország északi partjainál mártózott meg a tengerben. A helyszínen készült fotók szerint azonban a nők továbbra is odavannak érte, Nicholson ugyanis több bikinis hölgy társaságában múlatta az időt jachtján.


Miközben azonban a sztár kilói meglepő gyorsasággal gyarapodnak, addig ugyanez nem mondható el a filmjeiről. A 72 éves amerikai színész az elmúlt években egyre ritkábban állt a kamerák elé, legutóbb a 2007-es A bakancslistában láthattuk, következő filmjét pedig majd csak jövőre kezdik vetíteni a mozik.

Don Johnson

A nyolcvanas évek során a Miami Vice című sorozatban több mint száz epizódban nyűgözte le a nézőket az 59 éves amerikai színész, arról nem is beszélve, hogy pályafutása során csak úgy falta a nőket. Ám az elmúlt időszakban Don Johnson is túlságosan elkényelmesedett, ennek következményeként pedig ő is alaposan elhízott. Méretes pocakjával és kikerekedett arcával Johnson már csak nyomokban emlékeztet arra a szívtipróra, aki nem csak Melanie Griffith, de Barbra Streisand fejét is elcsavarta. A Golden Globe-díjas és ötgyerekes sármőr fénykora kétségkívül leáldozott, nem véletlen, hogy az elmúlt években kevésbé sikeres európai produkciókban tűnt fel.


A falánkság és tunyaság mellé pedig a kalórianövelő italozás szenvedélye is betársult. 2001-ben például a részeg Johnson egy nőt a karjánál fogva rángatott San Franciscóban egy étterem közelében, miközben Heartbeat című dalát énekelte. A sorozatsztár ugyanis énekesként is megpróbált érvényesülni, de karrierjének ezen része még a kilencvenes években véget ért.

Nick Nolte

A 68 éves amerikai színészről készült fotót látva nehéz elhinni, hogy Nick Nolte modellként kezdte pályafutását. Pedig így igaz, a hatvanas-hetvenes évek fordulóján a sztár a Clairol márka egyik hajápolási termékét reklámozó plakátján pózolt. Ezt követően fordult érdeklődése a színészet felé, majd 1977-ben robbant be a köztudatba a gyönyörű Jacqueline Bisset oldalán A mélységben. A két Oscar-díjra jelölt szőke szívtipró azonban az elmúlt évek során meglehetősen mélyre süllyedt az alkoholizmus mocsarában.

Ez pedig nemcsak egykor jóképű arcán végzett óriási pusztítást, hanem a testsúlyát is jócskán megnövelte. Nolte egyik legkínosabb botrányára a hawaii reptéren került sor a Trópusi vihar forgatásán, amikor is a váróteremben terült el holtrészegen.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Idén nyáron pedig büdösen, ittasan és koszosan tömte magába az ételt egy malibui étteremben, miközben a szemtanúk elmondása szerint a nyála is csorgott.

Ezt is szeretjük