Friss! Végérvényesen kiírják az egyik főszereplőt a sorozatból
Meghal az Egyszer volt, hol nem volt főhőse
Egy főszereplő távozik a sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rossz hírrel szolgálunk az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat rajongóinak: az alkotók végérvényesen kiírják az egyik szereplőt.

Mindez a harmadik évad második részében fog megtörténni, és ráadásul nem egy mellék-, hanem egy főszereplővel.

Végérvényesen kiírják

Az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai televíziós sorozat 2011. október 23-án indult az Egyesült Államokban az ABC csatornán, Magyarországon pedig 2012. augusztus 19-én debütált az m1-en.

Amerikában 2013. szeptember 29-én kezdték el vetíteni a 22 részből álló harmadik évadot, ebből decemberig 11 részt adtak le. A második etapot március 9-én kezdik sugározni.

A májusig futó 11 epizód nem fog minden rajongónak tetszeni, ugyanis egy szereplő végérvényesen távozik a sorozatból. Ezt maguk az alkotók, a Lost című sorozatot is jegyző Edward Kitsis és Adam Horowitz árulták el.

- A karakter meghal, igazából - mondták a TV Line-nak, vagyis a szereplő számára nem lesz mód a visszatérésre.

(Az angol nyelvű cikk spoilert is tartalmaz, ennek tudatában kattints rá.)

Ki fog meghalni?

Természetesen a rajongók körében nyomban megindultak a találgatások, melyik karaktertől kell végérvényesen búcsút venniük.

Bár a Hófehérkét - valamint Mary Margaret Blanchardot - alakító Ginnifer Goodwin és a szerelmét játszó Josh Dallas, akik a való életben is egy pár lettek, ősszel tartották az eljegyzésüket, majd azt is bejelentették, hogy első gyermeküket várják, a legtöbben kevés esélyt adnak annak, hogy egyikük lesz a végérvényesen távozó.

A négy alapszereplő közé tartozó Jennifer Morrison - Emma Swan - és Lana Parrilla - a gonosz királynő, illetve Regina Mills - is túl fontos a rajongók szerint ahhoz, hogy kiírják őket. 

Zörgőfürge, illetve Mr. Gold - Robert Carlyle - és Hook kapitány - Colin O'Donughe - ugyancsak fontos karakterek a halálhoz, de mivel az alkotók a Lost című sorozatban sem kímélték a szereplőiket, semmiben sem lehetünk biztosak.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük