Ritka fotó! Elképesztően cuki Edward Norton kisfia! Az utcán kapták le őket együtt
Edward Norton nem szokta kisfiát mutogatni a nyilvánosságnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Edward Norton nem szívesen teszi ki a kirakatba családi életét, most 17 hónapos kisfiáról is alig készültek képek, sőt, a gyerek nevét máig nem árulta el.

A 45 éves színész 2011-ben, hat év együttélés után vette feleségül Shauna Robertson producert, 2013 márciusában született meg kisfiuk.

10 hónaposan, januárban
Edward Norton és felesége

Először - és eddig egyetlenszer - januárban kapták őket lencsevégre a babával.

A színész egyik barátja nyilatkozott akkoriban a US Weeklynek, aki elmondta, Norton nem is lehetne boldogabb, folyton a kicsi körül van, igyekszik minden feladatból kivenni a részét.

A Harcosok klubja sztárjáról köztudott, hogy nem kedveli a hírességgel járó felhajtást. Egyszer azt nyilatkozta, ha egyszer megtiltanák neki, hogy a metrót használja, szívrohamot kapna.

Kerüli a botrányokat is, bár 2013-ban azzal került a címlapokra, hogy leütötte a hasonmását. A férfi, aki az Aladínó néven ismeretes, és a YouTube-on próbál ismertségre szert tenni, egyszerűen fennhéjázva odasétált a színészhez, és azt mondta: "Hé, te! Azt mondják, úgy nézel ki, mint én, igaz ez?"

A színész persze hiába próbálta elzavarni, Aladínó nagyon is nyomult, mire Norton kórházba juttatta: állítólag eltörte az ujját és a fényképezőgépét.

Edward Norton legutóbbi filmje, A Grand Budapest Hotel hatalmas sikert aratott, mind bevétel, mind a kritikusok véleménye alapján. Következő filmje, a Birdman - A mellőzés meglepő ereje jövő januárban várható a mozikba.

Ezt is szeretjük