A Terminátor gyereksztárjaként millióan imádták: nem biztos, hogy felismernéd a 46 éves Edward Furlongot

Edward Furlong kinézete sokat változott az önpusztító életvitele miatt, így fest napjainkban a színész.

edward-furlong-coverkeepe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Edward Furlong neve sokaknak egyet jelent a Terminátor filmmel, amelyben gyermeksztárként bizonyította tehetségét.

Az 1984-ben debütált film hatalmas sikert aratott, sokan a mai napig nagy kedvencüknek tartják. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1991-ben megszületett a folytatás is, amely a Terminátor 2. - Az ítélet napja címen került a képernyőkre. Edward Furlong rengeteget változott a film óta, ma már valószínűleg fel sem ismernéd, ha szembejönne veled  az utcán.

Edward Furlong 2023-ban 

A második rész cselekménye tíz évvel az elődjében történtek után játszódik, és jó pár új szereplőt is felvonultattak benne. Sarah Connor fiát, John Connort is ekkor láthatjuk először színre lépni, akit Edward Furlong alakított.

edward-furlong3
Fotó: Getty Images Hungary/Albert L. Ortega

Nagyon fiatal volt még, amikor 14 évesen a figyelem középpontjába került. Az állandó figyelem, az elvárások és a hírnév furcsa elegye rá is kedvezőtlenül hatott: gyorsan elkezdett lefelé csúszni a lejtőn.

A drogokban és az alkoholban keresett menekülőutat a problémái elől, ezek pedig lenyomatot hagytak a külsején is. 2001-ben kemény év várt rá, ugyanis ekkor drogtúladagolás miatt majdnem meghalt a kórházban. Öt évvel később családot alapított, elvette Rachael Bellát, aki mellett a vigaszt kereste.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A magánélete sem alakult túl jól, ugyanis 2009-ben felesége kezdeményezte a válásukat, miután megtudta, hogy férje bedrogozta az akkor még csupán hároméves kisfiukat, Ethant. 

Ezt követően a színész igyekezett összeszedni magát, ahogyan a filmes karrierjébe is próbált újra életet lehelni. 2019-ben a Terminátor: Sötét végzetben láthatták a rajongók. A hivatalos IMDB-profilja szerint még készülőben van két filmje is, amelyekkel ismét bizonyítani akarja tehetségét és a színészet iránti elkötelezettségét.

Megjelenésén sajnos nyomot hagyott a rengeteg drog, és az alkohol is, ma már teljesen máshogyan fest a friss képein, mint ahogyan a filmekből emlékezhetünk rá. 

Nézd meg Arnold Schwarzenegger fiát is!

Christopher Schwarzenegger jóképű és egészséges fiatal férfi lett.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük