Ő Eddie Murphy gyönyörű modell menyasszonya: 10 éve rajong a szőke Paige-ért

A színésszel két közös gyermekük született, Izzy Oona és Max Charles.

Eddie Murphy párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy munkásságát a világ minden táján ismerik. Olyan klasszikusokkal írta be magát a filmtörténelembe, mint a Beverly Hills-i zsaru, a Bölcsek kövére vagy az Amerikába jöttem. A színész sorsa karrier szempontjából szerencsésen alakult, ellenben a szerelmi élete sokáig igazi érzelmi hullámvasút volt. 

Eddie Murphy és modell menyasszonya

Viharos kapcsolatai miatt a múltban sokszor került a bulvárlapok címoldalára, ám nem adta fel, hitt abban, hogy valahol neki is van egy lelki társa, aki mellett megállapodhat. Végül igaza lett, kilenc évvel ezelőtt, 51 évesen megtalálta álmai asszonyát. A gyönyörű modellel, Paige-dzsel a lehető legkiegyensúlyozottabb a kapcsolatuk.

Az ausztrál származású manöken gyakorlatilag beleszületett a szépségiparba: édesanyja divattervezőként, édesapja férfi modellként dolgozott. Ő maga mindössze hétéves volt, amikor bekerült a szakmába, ekkor készült róla az első fotósorozat. Évekig tették ki a hétköznapjait a különböző divatfotózások, majd 2003-ban eltökélte, megpróbálkozik a színészettel is. Bár végül két aprócska filmszerep után belátta, nem ez az útja, a döntését sosem bánta meg, hiszen élete második forgatásán ismerte meg gyermekei édesapját.

Útjaik a Gagyi mami 2 című 2006-os vígjáték munkálatai közben keresztezték egymást, amelynek Murphy volt az egyik producere. Noha nem volt meg köztük a szerelem első látásra, a nevettető nem felejtette el a szép szőkeséget, évekkel később felkereste, hogy randevút kérjen tőle. Azóta kétgyermekes szülőkként élik az életüket: lányuk, Izzy Oona 2016-ban, fiuk Max Charles 2018-ban jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a gyönyörű modell, aki kilenc éve hű társa Eddie Murphynek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük