Dwayne Johnson felesége szexi bőrnadrágban mutatta meg karcsú alakját: Lauren 2 kislányt szült a színésznek
Dwayne Johnson feleségének elképesztő az alakja.

dwayne-és-lauren-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson és Lauren Hashian 2006-ban ismerkedtek meg a Gyerekjáték című film forgatásán, majd egy évre rá hivatalosan is egy pár lettek. 2019-ben kötötték össze az életüket.

Két kislányt nevelnek, Jasmine 2015-ben, Tiana 2018-ban született meg. Lauren az anyaság mellett énekesnőként tevékenykedik, legutóbbi fellépéséről is töltött fel fotókat, amelyeken elképesztően nézett ki.

Dwayne Johnson feleségének alakja

A sztárfeleség közösségi oldalán mondott köszönetet a New York Red Bulls csapatának, akik meginvitálták Hashiant, hogy lépjen fel a focimeccs alatt.

 A rövid koncertjére egy dögös bőrnadrágot és egy mintás felsőt választott. A képeken jól látszik, mennyire karcsú és szép alakja van.

Az eseményen Dwayne Johnson is ott volt, hogy támogassa szerelmét. A színész nem is lehetne büszkébb a feleségére, aki évekig nem mert a nyilvánosság előtt énekelni, pedig már iskolás korában is sokat kieresztette a hangját, írta meg a Billboard. Az énekesnő példának hozta fel korunk legnépszerűbb sztárjait, mint például Billie Eilisht és Olivia Rodrigót, akik tiniként futottak be, bevallása szerint ő képtelen lett volna ugyanezen az úton elindulni kamaszként.

Szégyenlős típus volt sokáig, azonban az anyaság nagyon megváltoztatta, egyre magabiztosabbá vált, pont ez adta meg a bátorságot arra, hogy végre megvalósítsa régóta dédelgetett álmát.

Dwayne Johnson lánya, Simone

A sztár nem is lehetne büszkébb a gyermekére, aki a nyomdokaiba lépett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Dwayne Johnson legidősebb lánya.

Ezt is szeretjük