Dwayne Johnson 15 évesen így nézett ki: a rajongók is ámulnak a felvételen
Dwayne Johnson fiatalkori képeket osztott meg Instagram-oldalán.

dwayne-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson karrierjét pankrátorként kezdte, akkor ragadt rá a Szikla becenév. 1997 februárjában nyerte meg a WWE Nemzetközi Bajnoki övét. 1997-től 2001-ig az Interkontinentális és nehézsúlyú világbajnoki címet többször is megnyerte.

Később színészi karrierbe fogott, első mozifilmje 2001-ben jelent meg A múmia visszatér címmel, azóta olyan alkotásokban szerepelt, mint a Jumanji- vagy a Halálos iramban-filmek. Manapság a legtöbb pénzt kereső színészek közé sorolják, sőt, 2020-ban a Forbes listáján ő lett az első helyezett. A népszerű sztár életéről Young Rock néven készült sorozat, amelynek kapcsán több fiatalkori fotót posztolt Instagram-oldalán.

Dwayne Johnson fiatalon

Az alábbi felvételen Johnson szüleivel, Wayde Bowlesszal és Ata Maiviával látható. Édesapja Rocky Johnson művésznéven volt pankrátor, a férfi 2020-ban hunyt el. A fotó mellé megjegyezte, a kép készültekor bonyolult időszakon mentek keresztül, kilakoltatták őket Hawaiiról, azután Tennessee-ben, majd Pennsylvaniában telepedtek le. Johnson bevallotta, hogy pont ekkortájt függesztették fel az új iskolájában, ugyanis verekedésbe keveredett, illetve letartóztatták lopás miatt.

Hozzátette, szerencsére összeszedte magát, és jó útra tért, olyan ismerősökre lelt, akikkel rendszeresen járt edzeni, végül ők lettek a legjobb barátai. Már 15 évesen is nagyon izmos volt, pont emiatt ámultak a rajongók a kép láttán.

"A 15 éves Szikla jobban ki van gyúrva, mint a legtöbb felnőtt férfi, saját magamat is beleértve!" "15? Nem inkább 25?" - fogalmazták.

Egy későbbi, 1995-ös képét is posztolta, amelyen szerepel az őt formáló színész, Bradley Constant is.

Bevallotta, nagy álma volt, hogy amerikai focistává váljon, ám végül ez sosem történhetett meg vele. Már a középiskolában is futballozott, a Miami Egyetemre vették fel, ahol az iskolai focicsapatban játszott. 1991-ben még egy nemzetközi bajnokságon is részt vett.

Játszott a Kanadai Nemzeti Ligában a Calgary Stemeders csapatában, azonban két hónap után súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt be kellett fejeznie a szezont, így elszalasztotta az NFL-ben való szereplést is. 1995-ben fejezte be egyetemi tanulmányait kriminológia és fiziológia szakon, ezután döntött úgy, hogy az apja nyomdokaiba lép, és pankrátor lesz belőle.

Dwayne Johnson lánya, Simone

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Ezt is szeretjük