A világhírű énekesnőt elrabolták, majd megerőszakolták - 9 év után Duffy most írta ki magából
Duffy még több döbbenetes részletet osztott meg az elrablásáról.

duffy cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Duffy Mercy című slágerével vált ismertté még 2008-ban, debütáló albumával, a Rockferryvel óriási sikereket ért el, 2010-ben kiadta második lemezét, az Endlesslyt. 2011-ben részt vett pár nyilvános eseményen, majd teljesen eltűnt.

Az énekesnő az eltűnése után kilenc évvel, 2020 februárjában írta le először Instagramon, miért nem hallhattak felőle rajongói közel egy évtizeden át. Bedrogozták, elrabolták és megerőszakolták őt. Hosszú volt a feldolgozás és a gyógyulás folyamata, de állítása szerint most már biztonságban van, és újra érzi a napfényt a szívében. Azóta ezt a posztját törölte, ám személyes honlapján, a Duffywords.com oldalon most még több döbbenetes részletet árult el az elrablásával kapcsolatban.

Duffy a poklok poklát élte át

Duffy leírta, sosem gondolta volna, hogy valaha képes lesz megosztani a történetét, de örül, hogy végre megteheti.

- A születésnapomon történt, bedrogoztak egy étteremben, négy héten keresztül elkábítottak rendszeresen, és külföldre vittek. Nem emlékszem, hogy felszálltam volna bármilyen repülőgépre. Egy szálloda szobájába helyeztek, az elkövető pedig ott erőszakolt meg engem. Emlékszem a fájdalomra, és megpróbáltam tudatosan ott maradni a szobában, miután ez történt - emlékezett vissza a szomorú emlékképekre.

A következő napon is végig össze voltak zárva a férfival. Az elkövető egyszer sem nézett rá, az énekesnő ekkor teljesen tudatában volt, de teljesen magába zárkózott. Azon gondolkodott, talán elszökhetne a szomszéd városba, de egy garasa sem volt, attól is tartott, hogy az elrablója ráuszítaná a rendőröket, akik eltűnt személyként köröznék őt.

- Nem tudom pontosan, hogy volt meg arra az erőm, hogy túléljem ezeket a napokat, mégis éreztem valaminek a jelenlétét, ami segített, hogy életben maradjak. Hazarepültem vele, nyugodt maradtam, és próbáltam normálisan viselkedni. Amikor hazaértem, csak ültem kábultan, akár egy zombi. Tudtam, hogy az életem veszélyben van.

A férfi bevallotta nekem, hogy meg akar ölni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő el akart menekülni az elkövetőtől, sajnos ez először nem sikerült neki. Az emberrabló négy héten át folyamatosan drogokat tömött belé, és mindez Duffy otthonában történt. Arra már nem emlékszik, hogy a 28 nap alatt történt-e további erőszak. Végül sikerült megszöknie, azonban utána attól tartott, hogy a férfi újra megtalálja őt.

- Ezt követően nem éreztem biztonságosnak, hogy a rendőrséghez forduljak. Úgy véltem, ha valami rosszul megy, akár meg is ölhet engem. Nem kockáztathattam, hogy rossz bánásmódban részesítsenek, és azt sem akartam, hogy rólam szóljanak a hírek. Az ösztöneimre kellett hallgatnom - írta.

Ezt az időszakot nemcsak ez a szörnyű élmény nehezítette, hanem az is, hogy egyesek próbáltak ártani neki. Valaki azzal fenyegette meg, hogy az egész történetét nyilvánosságra hozza. Egyszer pedig három betolakodó próbált betörni hozzá. Ezeket már természetesen jelentette a rendőrségnek, ekkor pedig már muszáj volt az elrablásával kapcsolatban is felvilágosítani őket.

Megosztotta azt is, hogy a legelső ember, akinek töviről hegyire elmondta szívszorító történetét, egy neves angol pszichológus volt, akit a szexuális zaklatások szakértőjeként tartanak számon. Hálás, hogy egy ilyen jó szakemberhez került, úgy véli, nélküle sosem tudta volna a traumáját feldolgozni, ráadásul fennállt az öngyilkosság veszélye is az énekesnőnél, de szerencsére ez nem történt meg. Hozzátette, az első nyolc kezelésen még a szemeibe sem mert belenézni, rettegett a szemkontaktustól, de végül sikerült leküzdenie ezt a félelmét.

- Bár sötét a történetem, szívből beszélek, az életemért és mások életéért teszem mindezt, akik ugyanazt szenvedték el, mint én. Nem szégyenlem elmondani, hogy majdnem tíz évet teljesen egyedül töltöttem, és még mindig fáj a szívem, ha erről kell írnom. Tartozom magamnak annyival, hogy elmondom a történetem, és kötelességemnek érzem elmagyarázni, mennyire nehéz volt talpra állni és felfedni az igazságot. Remélem, mindez megnyugtat, és kevésbé érzed magad megszégyenülve, ha te is egyedül érzed magad - szólt azokhoz az emberekhez, akik hozzá hasonló borzalmakat éltek át.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Sajnos számos híresség élt bántalmazó kapcsolatban. Cikkünkből megtudhatod, hogy sikerült nekik kilépniük ezekből a mérgező viszonyokból.

Ezt is szeretjük