A fotó, amit látnod kell: így néz ki egy 40 éves nő smink és retusálás nélkül
Ha ő Drew Barrymore
Drew Barrymore 40 éves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a filmvilág február 22-én Oscar-lázban égett, Drew Barrymore-nak sokkal személyesebb okból volt fontos a vasárnap.

A gyereksztárból lett színésznő ugyanis 1975. február 22-én látta meg a napvilágot, így ezen a napon a 40. születésnapját ünnepelte.

Ebből a jeles alkalomból az Instagramjára is kiposztolt egy képet, ám a legtöbb sztártól eltérően nem a glamúros oldalát mutatta meg, hanem a hétköznapi-emberit. A fotón első pillantásra fel sem lehet ismerni az E.T. egykori szöszke szereplőjét, hiszen ritkán szoktuk így, smink nélkül és profilból látni, szarkalábakkal a szeme körül.

Akárhogy is, a tengerparton ejtőzős, napozós fotóért teljesen odavoltak a színésznő kedvelői, négy és fél ezer hozzászólás érkezett tegnap óta, és a szülinapi jókívánságokon felül mindenki csak dicsérni tudta, hogy milyen jól néz ki.

Drew Barrymore egyébként mostanában fejezte be a Miss You Already című filmdráma forgatását, emellett producerként is dolgozik. Amikor pedig végez a munkával, két kisgyerkőc várja otthon, akik harmadik férjétől, Will Kopelmantól születtek. Olive két és fél éves, Franky pedig 2014 áprilisában született, nemsokára egyesztendős lesz.

Világsztárok a metrón

Drew Barrymore is azok közé tartozik, akik nem vetik meg New Yorkban a tömegközlekedést. Nézd meg, kit fotóztak már le a metrón!

Ezt is szeretjük