Drew Barrymore és Hugh Grant részegen estek egymásnak: a bizarr csókcsatáról a színészek rántották le a leplet

Drew Barrymore és Hugh Grant tíz percen át csókolóztak, egyikőjük sem volt már szomjas.

Drew Barrymore és Hugh Grant csókja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore és Hugh Grant barátsága a '90-es évekre vezethető vissza: amikor a színész a '90-es években megcsalta Liz Hurley-t egy prostituálttal, ebből óriási botrány lett, majdnem börtönbe csukták, de végül próbaidőre ítélték, és pénzbüntetést kapott. A színésznő ekkor írt neki egy levelet, amelyben leírta, hogy mindenben támogatja kollégáját.

Később a képernyőn is láthatták őket a rajongók, a Zene és szöveg című romantikus vígjátékuk 2007-ben jelent meg. Mielőtt együtt forgattak volna, volt egy elég bizarr élményük egymással, ami a Drew Barrymore Show-ban derült ki.

Drew Barrymore és Hugh Grant csókja

A színésznő a műsora egyik epizódjában a brit sármőrrel beszélgetett, majd az interjú egyik pontján Barrymore megemlítette azt az estéjüket, amikor részegen egymásnak estek egy étteremben.

GettyImages-114980867
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

- Szerintem ezt mi még nem beszéltük meg sosem, még évekkel ezelőtt besétáltam, ha jól emlékszem a Waverly Inn étterembe, már ittam pár pohárral előtte. Miután betértem, odamentem hozzád, és ahelyett, hogy köszöntem volna, odahúztalak magamhoz a gallérodnál fogva, majd pedig megcsókoltalak - idézte fel a pillanatot a színésznő.

Grant nevetve egyből megerősítette, hogy nem felejtette el az esetet. Barrymore ezután részletezte, hogy úgy látta, a kollégája eléggé meglepődött a csókon, ennek ellenére nem bánta, hogy nekiesett. Lényegében tíz percen keresztül nyalták-falták egymást, majd hirtelen abbahagyták, és kedvesen elköszöntek egymástól.

GettyImages-108774377
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Elég bizarr volt, én is nagyon be voltam rúgva, aznap pont egy csapat nagyon kedves, de nem ittas Los Angeles-i stúdióvezetővel tárgyaltam, őket is meglepte a dolog. Az egyikőjüknek azt mondtam, ó, ott van Drew Barrymore, odamegyek köszönni hozzá, erre smároltunk tíz percig. Ezután visszaültem hozzájuk, és a forgatókönyvről beszélgettünk - idézte fel Grant.

Hugh Grant és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Hugh Grant és felesége közös fotóit.

Hugh Grant ritkán látott, csinos feleségével: Anna 3 gyerekkel ajándékozta meg a sztárt

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük