Az 55 éves Baywatch-lány smink nélkül nem úgy néz ki, mint az Instán: Donna D’Erricót az utcán örökítették meg

Donna D’Erricóról az utcán készültek a smink nélküli képek.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Baywatch Donnáját alakító színésznőről, Donna DErricóról már többször is írtunk,  ugyanis 50 felett is nagyon fiatalos.

Az 55 éves színésznő nem tagadja, hogy a plasztikai beavatkozásnak köszönheti részben a külsejét, azonban azt sem szereti, ha az emberek csak a műtétei számlájára írják fittségét, ugyanis rengeteget edz a mai napig. Ha a nyilvánosság előtt megjelenik vagy az Instagramra posztol, mindig tökéletes sminkben feszít, ám május végén készültek róla olyan paparazzoképek az utcán, amelyeken hirtelen rá sem ismertünk volna.

Donna D’Errico smink nélkül

Los Angeles utcáin örökítették meg a Baywatch egykori sztárját, a jobb oldali felvételen jól látszik, hogy egy gramm festék sem volt rajta.

Donna D'Errico az Instán és az utcán.
Donna D'Errico az Instán és az utcán.
Fotó: Profimedia

Azért van különbség az Instagramra feltöltött képei és a paparazzo által készített felvételek között.

A lesifotókról érdemes megjegyezni, hogy ezek nem beállított fényképek, amelyeken az adott sztár kénye-kedve szerint pózol és a legelőnyösebb oldalát mutatja. Nincs olyan ember, akiről ne születnének előnytelen felvételek, miközben az utcán sétálna.

profimedia-0780586816
Fotó: Profimedia

D’Erricóról mutatunk egy vörös szőnyeges pillanatot is. A sztárok a nyilvános eseményeken készült felvételeket, amelyek a fotóügynökségek oldalára is felkerülnek, nem tudják szerkeszteni, kivéve, ha azokat nem kapják meg a kép készítőjétől közvetlenül, hogy azt később feltöltsék a saját közösségi oldalukra. Mint sok híresség, ő is retusálja valamennyi mértékben az Instagramra feltöltött képeit, de nem csinál magából egy teljesen felismerhetetlen személyt. Ezt bizonyítja az alábbi, vörös szőnyegen készült képe is.

profimedia-0702603730
Fotó: Profimedia

Pamela Anderson smink nélkül

Pamela Andersont megismernéd festék nélkül?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images, Profimedia

Ezt is szeretjük