A Baywatch Donnája 54 évesen vagy 20 évet letagadhatna: szexi, csipkés fehérneműben pózolt a színésznő

Donna D'Errico fehérneműben mutatta meg bomba alakját.

Donna D'Errico fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donna D'Errico 1996-ban csatlakozott a Baywatch csapatához, ő alakította Donna Marco karakterét. 28 éves volt, amikor megkapta a szerepet, idén márciusban ünnepelte 54. születésnapját.

Az elmúlt 26 év alatt, mint mindenki, ő is sokat változott, ám szépségéből semmit sem veszített, sőt az alakját is megirigyelhetnék a fiatalabbak.

Donna D'Errico fehérneműben

Instagramjára rendszeresen posztol szexi képeket, a héten egy szexi, csipke fehérneműs felvétellel lepte meg követőit. Sokan meg nem mondanák róla a korát, persze nemcsak a természetnek köszönheti a külsejét, hanem a plasztikának is, amit nyíltan vállal.

2017-ben az Inside Edition című műsorban szerepelt, ahol bemutatták részletesen a plasztikai műtétjeinek eredményét, írta meg a Daily Mail.

Dr. Michael K. Obeng egy nap alatt elvégzett minden beavatkozást: kar- és hasplasztikát, zsírleszívást, illetve a fenekébe zsírfeltöltést csinált. A színésznő eleinte félt a műtétektől, rettegett attól, hogy nem fogja túlélni, de végül sikeres lett az összes beavatkozás. Mindez megváltoztatta a teljes életét, azóta is nagy örömmel vesz fel bikinit. A kétgyerekes sztár a szülések következtében több kilót felszedett, majd leadott, a bőre viszont annyira megereszkedett, hogy az már zavarta, ezért vállalkozott a műtétekre.

David Hasselhoff lánya

Képes összeállításunkban megnézheted David Hasselhoff lányának, Hayley-nek a legdögösebb fotóit.

David Hasselhoff duci lánya ilyen szexi fürdőruhában: Hayley plus size modellként keresi a kenyerét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük