A Baywatch Donnája 54 évesen vagy 20 évet letagadhatna: szexi, csipkés fehérneműben pózolt a színésznő
Donna D'Errico fehérneműben mutatta meg bomba alakját.

donna-d-errico-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donna D'Errico 1996-ban csatlakozott a Baywatch csapatához, ő alakította Donna Marco karakterét. 28 éves volt, amikor megkapta a szerepet, idén márciusban ünnepelte 54. születésnapját.

Az elmúlt 26 év alatt, mint mindenki, ő is sokat változott, ám szépségéből semmit sem veszített, sőt az alakját is megirigyelhetnék a fiatalabbak.

Donna D'Errico fehérneműben

Instagramjára rendszeresen posztol szexi képeket, a héten egy szexi, csipke fehérneműs felvétellel lepte meg követőit. Sokan meg nem mondanák róla a korát, persze nemcsak a természetnek köszönheti a külsejét, hanem a plasztikának is, amit nyíltan vállal.

2017-ben az Inside Edition című műsorban szerepelt, ahol bemutatták részletesen a plasztikai műtétjeinek eredményét, írta meg a Daily Mail.

Dr. Michael K. Obeng egy nap alatt elvégzett minden beavatkozást: kar- és hasplasztikát, zsírleszívást, illetve a fenekébe zsírfeltöltést csinált. A színésznő eleinte félt a műtétektől, rettegett attól, hogy nem fogja túlélni, de végül sikeres lett az összes beavatkozás. Mindez megváltoztatta a teljes életét, azóta is nagy örömmel vesz fel bikinit. A kétgyerekes sztár a szülések következtében több kilót felszedett, majd leadott, a bőre viszont annyira megereszkedett, hogy az már zavarta, ezért vállalkozott a műtétekre.

David Hasselhoff lánya

Képes összeállításunkban megnézheted David Hasselhoff lányának, Hayley-nek a legdögösebb fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük