Donald Trump kisebbik lányán ámulunk: Tiffany szőke szépség
Mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett 27 évesen Tiffany Trump.

donald-trump
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump három házasságából öt gyermeke született. Jelenlegi felesége, Melania egy fiúval, Barronnal ajándékozta meg, Ivana Trumppal két fiuk és egy lányuk született. Második neje, Marla Temples is szült neki egy gyermeket, az immár 27 éves Tiffanyt.

Donald Trump kisebbik lánya, Tiffany

Ha sorra vesszük a Trump gyerekeket, egyértelmű, hogy róla hallunk a legkevesebbet a médiában testvéreihez képest. Tiffany tudatosan visszafogta szereplését a közösségi médiában édesapja beiktatása óta. Mivel nem láthattuk olyan sokszor, még feltűnőbb, milyen gyönyörű nő lett belőle az évek során: szőke hajával és bájos vonásaival lélegzetelállítóan fest. Neve passzol külsejéhez, amelyet a patinás luxusékszermárka, a Tiffany & Co. után kapott. 

Annak ellenére, hogy csak hatéves volt, mikor szülei elváltak, nem hidegült el apjától. Támogatta a 2016-os és 2020-as elnökválasztási kampányát, valamint tanulmányai terén is az ő nyomdokaiba lépett. A Pennsylvania Egyetemen szerezte meg diplomáját szociológia szakon. 2011-ben énekesnői babérokra tört Like a Bird című szerzeményével, de gyakornokoskodott a Vogue magazinnál, és modellként is tevékenykedett.

Képes összeállításunkban mutatjuk Donald Trump fiatalabb lányát, a 27 éves Tiffanyt.

Ezt is szeretjük