Így még biztosan nem láttad Donald Trumpot: vicces képeket készített róla egy oldal

Mutatjuk, hogy nézne ki Donald Trump, Vlagyimir Putyin vagy Barack Obama, ha nőnek születtek volna.

donald-trump
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valakit az egész világon ismernek, annak számolnia kell a hírnév árnyoldalaival is. Vannak olyan megosztó személyiségű hírességek, akik megihletik a tartalomgyártókat.

Donald Trumpot sem kímélik. Róla is számtalan mém, vicces dal és karikatúra látott napvilágot. Most egy Instagram-oldal vette górcső alá az Amerikai Egyesült Államok elnökét. A különböző alkalmazásoknak hála, a mai világban már végtelen lehetőségek tárháza áll rendelkezésükre képeik manipulálásához. Pillanatok alatt varázsolhatnak modelljüknek színes hajat, de egy gombnyomással arra is fény derül, hogy festene ellenkező neműként a kiszemeltjük.

Donald Trump nőként

A Goddes.Women nevű Instagram-oldal az utóbbi lehetőséggel élt. Csinos nőtt faragtak Trump elnökből. Ám nem érték be csak vele. A világ többi vezetőjének is megalkották női mását: követőik Barack Obamát, Vlagyimir Putyint, Kim Dzsongunt és a török államfőt, Erdogant is megnézhették így. A kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva láthatod, hogy festenek a többiek.

A képek láttán mindenki a hasát fogta a nevetéstől. Volt, aki úgy találta, Putyin kimondottan szép lenne a gyengébbik nem tagjaként, mások szerint egy az egyben úgy néz ki így, mint az amerikai színésznő, Vera Farmiga.

Nem csak politikusokat photoshopoltak, Hollywood legnépszerűbb színészeire és sportolókra is kíváncsiak voltak. Ebben a lapozgatóban Robert Downey Jr. képéből barna bombázót szerkesztettek. A focista, Neymar da Silva pedig egzotikus szépségként néz vissza ránk a posztjukban.

Politikusok fiatalon

Sokan kíváncsiak rá, hogy néztek ki a világ legbefolyásosabb emberei, amikor még csak álmodoztak a sikerről. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett fiatalon Hillary Clinton, Bill Clinton, Angela Merkel vagy éppen Vlagyimir Putyin.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük