Ilyen Melania és Donald Trump házassága valójában: az alkalmazottak kotyogták ki
Donald és Melania Trump házasságáról is szó esik egy új, first ladyről szóló életrajzi könyvben.

donald-és-melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump 1998-ban ismerte meg a szlovén származású modellt, Melania Knausst a Kit Kat Clubban, akkor az üzletember 52, míg a barna szépség 28 esztendős volt. A kapcsolatuk elején többször szakítottak, végül 2001-ben összeköltöztek egymással. 2004-ben eljegyezték egymást, majd 2005 januárjában összekötötték az életüket.

A sztárpár főleg Amerikában volt ismert a 2000-es években, ám miután Trumpot megválasztották 2016-ban az Egyesült Államok elnökének, az egész világ megismerte a nevüket. Az elmúlt években többször cikkeztek a házasságukról, testbeszédüket rendszeresen kielemzik a szakértők. Vannak közös fotóik, amelyeken mosolyognak, és úgy tűnik, minden rendben van köztük, más képeken viszont elhidegültnek tűnnek egymás mellett. Házasságuk minőségéről egykori alkalmazottaik vallottak most.

Ilyen Donald és Melania Trump házassága valójában

Mary Jordan, a The Washington Post Pulitzer-díjas újságírója írt egy életrajzi könyvet Melania Trumpról The Art of her Deal - The Untold Story of Melania Trump címmel. A kiadvány szerzője rengeteg bennfentessel készített interjút. Egykori alkalmazottaik is megszólaltak, akik a házasságukról és a hétköznapjaikról is meséltek.

donald trump és melania 2
Fotó: Mark Wilson / Getty Images Hungary

A könyv az életüket két olyan párhuzamos vonalhoz hasonlította, amelyek szinte sosem keresztezik egymást. Külön szobában alszanak, ennek egyik oka az, hogy míg a first lady a világos színű bútorokat, addig Trump a sötétebbeket szereti. A napi rutinjuk is más, az elnök általában reggel öt órakor kel, ilyenkor pedig egyből bekapcsolja a tévét, a first lady viszont ilyenkor még az igazak álmát alussza, a televízió zaja pedig csak zavarná őt. A szobáikon lévő fotók is árulkodóak, a first lady falán rengeteg közös kép található fiával, Barronnal. Ezzel szemben Trumpnál csak olyan felvételek vannak, amelyeken hírességekkel, például Michael Jacksonnal pózol együtt, meghitt családi fotó egy darab sincs.

- Sosem úgy láttam őket, mint egy normális családot, például nem ülnek le az asztalhoz együtt, hogy vacsorázzanak - mesélte Victoriana Morales.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ugyanabban a házban töltik a szabadidejüket, de szinte semmit nem beszélgetnek egymással.

Egy másik alkalmazott, Sandra Diaz elmondta, hogy még sosem látta a négy fal között őket úgy, hogy megfogták volna egymás kezét. Érdekesség, hogy a nyilvánosság előtt többször megfogják egymás kezét, ám a The Huffington Post még 2017-ben csinált egy olyan videós összeállítást róluk, amelyben az látszik, hogy Trump bármikor megfogná felesége kezét, ezt Melania mindig visszautasítja.

Jordan a first ladyvel is csinált egy interjút, amelyben így mesélt kettőjükről:

- Mind a ketten azt tesszük, amit szeretünk, és hagyunk elég teret egymásnak. Megengedtem neki, hogy kövesse a szenvedélyét, és valósítsa meg az álmait, cserébe ezt ő is megtette velem. Nem irányítjuk egymást, ezt nagyon fontosnak tartom. Nem vagyok az a kiabálós, veszekedős típus. Nyugodt természetű vagyok. 

Így fest Melania és Donald Trump fia

Szerinted kire ütött Barron Trump, édesanyjára vagy édesapjára?

Ezt is szeretjük