Dolph Lundgrent 38 évvel fiatalabb menyasszonyával kapták lencsevégre: szőke fitneszedzőt szeret az akciósztár

Dolph Lundgren június 16-án kérte meg a gyönyörű Emma kezét.

dolph-lundgren
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fel kell sorolnunk a ’80-as és ’90-es évek legnagyobb akciósztárjait, akkor Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger mellett rögtön eszünkbe jut a svéd bokszoló, Dolph Lundgren. A Rocky IV sikere után meghódította a szórakoztatóipart, több mint negyven filmben szerepelt.

Nem csak a rendezők szerették, a hölgyek körében is hamar népszerű lett: szőke hajával, igéző, kék szemével és hihetetlen fizikumával minden női szívet elrabolt. 62 évesen sem kopott a csábereje, most is ugyanúgy ostromolják.

 Dolph Lundgren és menyasszonya 

Ám rajongóinak csalódniuk kell, ugyanis a szíve 2019 óta foglalt, ekkor ismerte meg jelenlegi kedvesét, a 38 évvel fiatalabb Emmát. A szépséges, szőke fitneszedző azonnal levette a lábáról. Nem is várt sokáig arra, hogy magasabb szintre emelje kapcsolatukat, egy évvel megismerkedésük után gyűrűt húzott a 24 éves lány ujjára.

Az eljegyzésre a filmcsillag hazájában, Svédországban került sor, a jeles alkalomból fotót is posztolt az Instagramra, újdonsült menyasszonya mosolyogva villantotta meg az eljegyzési gyűrűt, míg a 64 éves színész büszkén pózolt szépséges arája oldalán.

A szerelmeseket legutóbb Beverly Hills-ben kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós, ahol egy romantikus ebédet költöttek el. Az olasz fogások felett szikrázott a levegő, a pár le sem tagadhatná, mennyire odavan egymásért.

Dolph Lundgren lánya

Dolph Lundgren 1994-ben vette feleségül Anette Qviberg stylistot, az esküvő után jöttek a gyerekek is, Ida 1996 áprilisában, Greta 2002 januárjában született meg. A házasságuk 2011-ben véget ért, ám lányaik örök kapocs maradnak köztük.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük