Smink nélkül is igazán bájos Dita Von Teese
Bizonyító fotóval
A gyönyörű modell különleges stílusának egyik alappillére a smink, ám anélkül is elképesztően vonzó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dita Von Teese napjaink egyik legismertebb pin-up modellje, akit nem túl gyakran láthatunk festetlenül, ám a fotósoknak még őt is sikerült megörökíteniük szépségápolási szerek nélkül.

A 36 éves amerikai híresség erotikus előadásain és fotózásain szinte mindig elfedi arcát jellegzetes fehér sminkjével, de természetes valójában is igézően szép.

Hétköznapi valójában is lenyűgöző

Az örmény ősökkel rendelkező sztárnak tehát semmi oka szégyenkezésre, ha netán tonnányi púder nélkül hagyja el otthonát.

Ő ugyanis nem azon sztárhölgyek közé tartozik, akikből a stylistok és sminkesek varázsolnak bombázót hosszú órák megfeszített munkája árán.

Dita Von Teese Heather Renée Sweet néven látta meg a napvilágot. Köztudott, hogy a negyvenes évek divatjának megszállottja - vonzalmát édesanyjának köszönheti, aki Hollywood fénykorát megidézendő kislányát ilyen stílusú ruhákba öltöztette.

A későbbiekben Betty Grable színésznő és Betty Page modell is nagy hatással volt rá. Kamaszkorában balettozni tanult, 18 évesen pedig már egy helyi nightclubban lépett fel sztriptíztáncosként.

Ekkoriban alakította ki saját retro stílusát, illetve kezdett pin-up modellként dolgozni. Börleszkjeivel egyre nagyobb hírnévre tett szert.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Olyan neves magazinokban pózolt pajzán fotósorozatokon, mint a Marquis vagy a Bizarre, de pályafutása elején szerepet vállalt néhány szoftpornóban is.

Ezt is szeretjük