Vadító fehérneműben pózolt Dita von Teese
Pucéran védi az állatokat!
Pajzán tanítónéninek öltözve, csábító alsóneműben domborít a forróvérű sztár a plakátokon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az állatvédők kampányait korábban mindennek lehetett nevezni, csak szexisnek nem – ám ez csupán addig volt így, amíg valamelyik élelmes marketingesnek eszébe nem jutott, hogy a bombázó Dita von Teese-t szerepeltessék posztereiken.

Tejfehér bőréért és dús idomaiért megőrülnek a férfiak

A tüzes börleszk-sztár a védjegyének számító fűző-harisnyatartó kombinációban, tanári pálcával és ábécéskönyvvel a kezében hívja fel a figyelmet a PETA új programjára, amely születésszabályozással próbálja megelőzni az állatvilág túlnépesedéséből fakadó súlyos problémákat.

A bombázó imádja az állatokat

Marilyn Manson egykori felesége mindig is nagy állatbarát hírében állt, a házaspár közös otthonában felváltva dédelgette a velük élő négy macskát és két vérebet. Amikor a botrányrocker és a szexi sztár frigye alig két év után felbomlott, úgy marakodtak imádott házikedvenceik “felügyeleti jogáért”, mint más párok a gyerekekért.

Dita gondolkodás nélkül igent mondott, amikor az állatok jogaiért harcoló nemzetközi szervezet, a PETA felkérte, hogy Alicia Silverstone után ő legyen legújabb kampányuk arca. A meglehetősen érdektelen Alicia-plakátok után az állatvédők valami olyat szerettek volna, amire mindenki felkapja a fejét, és céljuk eléréséhez nem is választhattak volna jobb segítőtársat, mint a hatáskeltés nagymesterét.

Dita, aki legsikeresebb börleszk-számában óriás martinispohárban fürdőzve lejt érzéki táncot, ezúttal is pontosan tudta, mit kell tennie ahhoz, hogy minden ember felfigyeljen a PETA-plakátokra.

Villámgyorsan előkapott hát néhányat szexi fűzői és harisnyatartói közül, az észvesztő látványt pedig kedvenc Louboutin tűsarkúival egészítette ki.

Az eredmény pedig? Nos, a tüzes bombázóról készült pajzán tanítónéni-képeket elnézve bizonyára lelkes férfiak egész hadserege csatlakozott az állatvédőkhöz.

Ezt is szeretjük