A 4 legbájosabb Disney-sztár pucéran
A Disney-filmek hősnőiről az ember hajlamos azt hinni, ők tényleg szendék. Íme, 4 színésznő, aki bizonyítja ennek ellentétét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki meghallja azt a nevet, hogy Disney, akkor automatikusan valami édes kis egész estés rajzfilm jut eszébe, vagy egy cukorhabos vígjáték, bájos fiúcskákkal és lánykákkal a főszerepben. Bár az utóbbi időben láttunk már néhány különös választást tőlük – például a Karib-tenger kalózai nem annyira a gyerekeket célozza -, azért tény, hogy a név többnyire garancia a korhatárok nélküli szórakozásra. Ezért aztán az ember valahogy hajlamos azt feltételezni, a filmjeikben felbukkanó leánykák a valóságban is olyan kis helyesek és ártatlanok.

Anne Hathaway lenyűgöző mosolya

A most következő négy színésznő megfordult ugyan egy-egy Disney-alkotásban, de emellett nem tagadta meg valódi önmagát: ha lehetősége adódott, megmutatta, mit is rejteget Mickey-egeres pólója alatt.

Christina Ricci - cicagazdiból pucér maca

Ki gondolná, hogy a gyermeki arcú színésznő jövőre már betölti a harmincadik életévét? Pedig így van. Addig azonban még bizonyára sok remek alakítást látunk a gyerekszínészként indult Ricci kisasszonytól. Valószínűleg rengetegen emlékeznek még rá például a kedvesen morbid Addams Family - Galád család című klasszikusból, ahol oly érzékletesen keltette életre a bágyadt arcú kislányt, Wednesday Addams-t. Más filmek mellett természetesen Disney-ék sem maradhattak ki a szórásból: a sztár 1997-ben szerepelt a Fránya macska című vígjátékban, amit a kritika nem fogadott kitörő lelkesedéssel.


Szerencséjére azóta Riccinek sikerült belenőnie a felnőttségbe, ezzel együtt a komoly filmekbe is, így a legkülönfélébb mozikban - beleértve a kis költségvetésű, független alkotásokat is - lehetett már megcsodálni a tehetséges hölgyet.

Sőt, nem egy alkalommal a ruháitól is megszabadult! A Prozac Nationben például teljesen meztelenre vetkőzött, a 2006-os Láncban pedig Justin Timberlake-kel szeretkezett a kamerák előtt. Persze azért az emberek többsége tényleg inkább a tehetsége miatt vált jegyet a filmjeire. A szex csak ráadás.

Anne Hathaway - hercegnőből szerető

Bizony, az angyali mosolyú, nem mellékesen pedig frissen Oscarra jelölt sztár is háta mögött tudhatja mind Disney-t, mind a pucérkodást. Mindössze 19 éves volt, amikor a Neveletlen hercegnővel berobbant a köztudatba, és hamarosan mindenki lelkesedett a Julia Roberts, Audrey Hepburn és Judy Garland keverékének kikiáltott lányért.

Ő pedig tette, amit elvártak, és azt, ami a legkönnyebbnek tűnt számára – elvállalta a sikerfilm második részét, mellette pedig igyekezett nem mélyebbre ásni, mint amennyire egy vígjátékban ildomos. Ám valószínűleg egy idő után kicsit beleunt a jókislányságba.

Ezért egyre többször lehetett felfigyelni formás melleire, melyekre egészen véletlenül rendre elfelejtett melltartót húzni - az átlátszó felsőrész alá. A színésznő kiteljesedését gátló rózsaszín lufik közül aztán néhányat sikerült szétpukkantania a 2005-ös Ámok című kriminek, ahol Hathaway unatkozó tiniből gengszterek szeretője lett, káromkodott, és pajzán oldalát is megmutatta egy-két fergeteges szexelés erejéig. Kár, hogy ezután sem mert ütősebb karaktereket elvállalni, a nálunk január 29-én bemutatásra kerülő Csajok háborújával ismét csak vígjátéki, sekélyes vizekre evezett. Nem mintha nem állna jól neki a nevetés, csak egy idő után unalmas.

Vanessa Hudgens - dalos pacsirtából pózoló csibe

Hármójuk közül Hudgens a legfiatalabb színésznő, aki még csak most kezd ismerkedni a siker ízével a High School Musical 3.: Végzősök kapcsán, mely tévéfilmből nőtte ki magát szélesvásznú zenés mozivá. Ebben a húsz éves leányzó a főszereplőt, Gabriellát alakítja, a tinikedvenc, Zac Efron oldalán. A szépség egy véletlennek köszönheti, hogy bekerült a show-bizniszbe.


Állítólag egy alkalommal barátnője helyett ugrott be egy reklámszerepbe, ami olyan jól sikerült, hogy Disney-ék is kinézték maguknak. Hogy később lesz-e benne elég spiritusz a drámaibb alkotásokhoz, azt nem tudni, támadói szerint nem sok tehetség szorult belé – bár tény, hogy a HSM nem enged sok teret a művészi kibontakozáshoz. Apropó, kibontakozás! Ha nem is a vásznon, a magánéletben igencsak megy az ifjú hölgynek, akiről pikáns fotók készültek, eredetileg magáncélra. Amik persze - hogy, hogy nem - kiszivárogtak az internetre is, így mostanság bárki gyönyörködhet a zsenge korú szépség bájaiban.

Lindsay Lohan - anyatestű tiniből Monroe-imitátor

Természetesen a felsorolásból ki nem maradhat a külföldi sajtó által csak La Lohannek becézgetett botrányhősnő, aki a 2003-as Nem férek a bőrödbe révén számít Disney-csajnak. A vígjátékban anya és lánya néhány napra testet cserélnek, ami nagy bonyodalmakhoz vezet. A forgatás idején 17 éves, bájos Lindsay azóta szinte a világ összes címlapját megjárta már válogatott botrányaival. Részegség, drogok, intim részek villantása, illetve pasi- és csajügyek szerepelnek a lassan kötetnyi zűrlistáján.


Mégis, hivatalos meztelenkedése kifinomultabb oldaláról mutatja meg a színésznőt. Nagy visszhangot kapott az a fotósorozat, melyet Monroe-stílusban készítettek róla – legalább a melleit ezúttal teljesen legálisan mutogathatta a közönségnek.

Néhány elvonó után mostanában ismét igyekszik visszatérni a filmiparba, de ez nehezebben megy, mint gondolta – ki tudja, miért, de csak a botrányhősnőt látják benne, a színésznőt kevésbé.

Ezt is szeretjük