Elképesztő, hogy viselkedett Károly herceg a terhes Dianával - Csoda, hogy nem vetélt el
Diana hercegnő és Károly herceg rengeteget veszekedtek, amikor Vilmost várták.

károly-herceg-diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1981 őszén lett állapotos Vilmos herceggel. Igazi csodaként élte ezt meg, alig várta, hogy világra hozza első gyermekét, azonban Károly herceggel való házassága már ebben az időben sem volt teljesen felhőtlen a hercegnő személyes visszaemlékezései alapján. Az is gond volt, hogy nagyon rosszul viselte a terhességét, sűrűn érezte rosszul magát, és gyakran volt hányingere, ez pedig egyáltalán nem tetszett a férjének, ugyanis az ő családjában eddig mindenki jól viselte az áldott állapotot. Egyszer az egyik veszekedésük viszont majdnem tragédiába fulladt.

Leesett a lépcsőről állapotosan

A Diana: Saját szavaimmal című dokumentumfilm 2017-ben jelent meg, az alkotást a hercegnővel készült titkos interjúk alapján készítették el. Az interjúsorozatot 1991-ben vették fel a Kensington-palotában. A szívek királynője meglepő őszinteséggel vallotta be, hogy az élete egyáltalán nem volt olyan tökéletes, ahogy azt a médiában bemutatták. Amikor Vilmost várta, többször is összevesztek a férjével a rosszullétei miatt, például, amikor Wales-ben turnéztak. Diana nem tudott kiszállni a kocsiból, annyira borzalmasan érezte magát, erre Károly erélyesen rászólt, hogy akkor is végig kell csinálnia. Az egyik nagy vitájuk viszont a palotában történt.

- Károly azt mondta, csak hisztizek, de rettenetesen kétségbe voltam esve, és rengeteget bőgtem. Azt mondta: "nem hallgatlak tovább, elmegyek lovagolni". Úgyhogy levetettem magam a lépcsőn, ne feledjük, terhes voltam, jól megütöttem a hasamat - emlékezett vissza Diana.

diana-hercegnő-és-károly-herceg

Erzsébet királynő csak remegni tudott idegességében, annyira féltette Dianát és a picit, hiszen akár el is vetélhetett volna. Károly herceget viszont nem hatotta meg a lépcsős incidens, ugyanúgy elment lovagolni, miután pedig visszatért, a feleségét levegőnek nézte.

Hozzátette azt is, hogy az sem volt mindegy, mikor kell megszülnie.

- Vilmos születését úgy kellett időzíteni, hogy az megfeleljen neki, és ne essen egybe a pólóeseményekkel. Mivel nem bírtam már tovább elviselni a sajtót, beindíttattuk a szülést - magyarázta.

Végül Vilmos 1982. június 21-én született meg, szerencsére egészségesen, így a lépcsőről való esés nem okozott nála semmi problémát.

Ezt is szeretjük