Katalin hercegné 10 évvel fiatalabbnak tűnik új frizurájával - Fotók
Károly herceg születésnapján csodaszép volt a frizurája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné időről-időre tud meglepetést okozni a rajongóknak a külsejét illetően, és ez tegnap este sem volt másként. A Károly herceg születésnapjára rendezett banketten olyan csodás volt a frizurája, hogy rajongók - és menyasszonyok - ezrei rohantak a fodrászukhoz, hogy ők is ilyet szeretnének.

Ilyen csodás volt a frizurája

A hercegnét ugyan sajnos nem láthattuk teljes alakos verzióban - ami valóban nagy kár, hiszen nagyon szívesen megnéznénk, hogy állt rajta az aszimmetrikus, félvállas, rózsaszín estélyi, ami kivillant kicsit a felvételen -, ugyanis a lesifotósok csak néhány felvételt készíthettek róla, míg kocsival elsuhant mellettük.

Ennek ellenére egy valamit kiválóan láthattak a követői: a csodaszép frizuráját. Habár Katalin hercegné újabban viszonylag ritkán hordja feltűzve a haját, most egy olyan csodaszép kontyot kreált neki a fodrásza, amitől leesett az állunk. Ráadásul olyan jól áll neki ez a hajremek, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnik - mintha nem is telt volna el az az egy évtized Vilmos herceg oldalán.

A rajongók is nagyon dicsérték az új hajstílusát a közösségi oldalakon: "Katalin csodaszép, mint mindig. És ez a haj! Úgy néz ki vele, mint egy huszonéves, remek választás!", "Katalin a bál szépe. Egyszerűen tökéletes! Azok a nagy fülbevalók, és ez a haj! Imádom, imádom, imádom", "Vilmos herceg büszke lehet a feleségére. Katalin megint túlszárnyalta önmagát, remek királyné válik majd belőle" - írták a lelkes kommentelők.

Ezt is szeretjük