Kiderült az igazság Károly herceg és Meghan kapcsolatáról - Ezt gondolja új menyéről a trónörökös
Szoros kapcsolat alakult ki Károly és Meghan között.

karoly-herceg-meghan-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg és Meghan Markle kapcsolata a kezdetektől igazán szorosnak mondható. A trónörökös az első pillanattól fogva szimpatikusnak találta leendő menyét, akivel az eljegyzés óta még közelebbi viszonyt alakított ki.

Odavan fia új feleségéért

Erről Angela Levin, a királyi család életrajzírója beszélt, aki már hónapok óta anyagot gyűjt a néhány nap múlva hetvenedik születésnapját ünneplő Károly hercegről a közelgő, kerek évforduló kapcsán. Levin szerint a trónörökös rengeteg időt tölt a hercegnével, akit őszintén megkedvelt, hiszen - a véleménye szerint - hasonló családi háttérrel rendelkeznek.

- Károly felettébb átérzi Meghan családdal kapcsolatos problémáit, és lenyűgözte, milyen méltósággal viseli a rokonai kínos, nyilvános támadásait. Úgy véli, ahogy a Markle família, úgy a Windsor család is hasonló, ami a traumákat, kríziseket, problémákat, kínos ügyeket és válásokat illeti. Károly megérti, milyen nehéz lehet ez most Meghannak, és csak még nagyobbat nőtt a szemében, amiért ilyen jól kezeli a helyzetet.

Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy, ahogy Meghant rengeteg támadás érte, amikor kiderült, hogy Harry-vel egy párt alkotnak, ugyanez történt Károllyal is, amikor Diana halála után el akarta venni Kamillát. Ráadásul nemcsak a rajongók támadását kellett elviselnie, hanem még a saját családja is ellenezte a döntést - éppen úgy, ahogy a Markle-ök támadják Meghant a választása miatt.

- Bármit is éreztek, bármennyire is fájtak nekik a kommentek, erősnek kellett mutatniuk magukat a nyilvánosság előtt, és el kellett rejteniük a valódi érzéseiket - kommentálta a dolgot Angela Levin.

Károly és Meghan gyakran beszélgetnek a művészetről, a történelemről és a különböző kultúrákról. Károly korábban azt nyilatkozta, hogy hihetetlenül okosnak tartja a menyét. Még egy kedves becenevet is ráakasztott, Volfrámnak szólítja, ugyanis, akárcsak a fém, szerinte ő is nagyon kemény és hajlíthatatlan. 

Kamilla is rajong érte.
Kamilla is rajong érte.

- Károly herceg egyenesen rajong Meghanért. Nagyon erős nőnek tartja, és tetszik neki, hogy Harry-t is így támogatja. Úgy véli, a fiának jót tesz, ha egy volfrám típusú nő van az életében, ugyanis ő hajlamos arra, hogy ellágyuljon. Innen jött a becenév, úgy vélte, ezzel jelzi Meghannak, hogy befogadták a családba. Nagyon közel állnak egymáshoz, mióta ő kísérte oltárhoz az esküvőn - nyilatkozta a Mail On Sunday-nek egy, a családhoz közel álló forrás még júniusban.

Kamilla hercegné is őszintén kedveli Meghant, hiszen mindketten kívülállóként érkeztek a királyi családba. Kamilla mindig igyekszik időt keríteni, amit Meghannal tölthet, hogy érezze, szeretik, és szívesen fogadják a famíliában.

Ezt is szeretjük