Diana hercegnő így nézne ki napjainkban: ráncokkal is gyönyörű nő lenne

Kipróbálták az időskori filtert Diana hercegnő arcán.

Diana hercegnő időskori filterrel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A TikTokon nagy népszerűségnek örvend az aged filter, amelyet több ma is élő híresség fiatalkori fotóján használtak. A felhasználók szerint nagyon hiteles a végeredmény, pont ezért olyan sztárok videóin is letesztelték a filtert, akik ma már nem lehetnek itt köztünk.

Egy tiktoker előkotorta a 36 évesen elhunyt Diana hercegnő régi felvételeit, hogy megmutassa, hogyan festene napjainkban a szívek királynője.

Diana hercegnő időskori filterrel

Több rövid videó ábrázolja a hercegnőt ráncokkal, csak az arcát alakította át a szűrő, a frizurája maradt a régi. Szerintünk napjainkban is gyönyörű lenne. 

@latocino Respuesta a @Kevo 💕lady di💕 #princessdiana #ladydi #dianaspencer #dianaofwales ♬ All I Need Is a Miracle - Mike + The Mechanics

A filter elmélyíti a ráncokat, illetve a bőr is automatikusan megereszkedik. A TikTok-felhasználók körében vírusszerűen elterjedt ez a lehetőség, hiszen sokak fantáziáját izgatja, milyenek lennének idős korukban. A fiatalabbakat megosztotta, milyen látvány fogadta őket, írta meg az NBC. Többen örömmel fogadták a végeredményt, mások automatikusan megijedtek, és megfogadták, többet törődnek a bőrük ápolásával.

Diana és Fergie összeveszése

Bár Diana hercegnő és a yorki hercegné szoros barátságot ápoltak, sajnos az végül megromlott.

Diana hercegnőt ezzel sértette vérig a yorki hercegné: sosem tudtak kibékülni

Diana hercegnő és Sára yorki hercegné összeveszéséről Piers Morgan rántotta le a leplet.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük