Diana hercegnőt ezzel sértette vérig a yorki hercegné: sosem tudtak kibékülni

Diana hercegnő és Sára yorki hercegné összeveszéséről Piers Morgan rántotta le a leplet.

Diana hercegnő és Sára yorki hercegné összeveszése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a média a '80-as és '90-es években próbálkozott azzal, hogy Diana hercegnőt és Sára yorki hercegnét - vagy másik nevén Sarah Fergusont - egymás ellenségeinek állítsák be, ám a hercegek feleségei nagyon jó barátságot ápoltak.

Persze a legjobb baráti kapcsolatokban is előfordulhatnak nézeteltérések, ami az ő esetükben is megtörtént, ám a szomorú része az, hogy sosem tudtak kibékülni, ugyanis a hercegnő váratlanul hunyt el 1997 augusztusában.

Diana hercegnő és Sára yorki hercegné összeveszése

Piers Morgan egy, a Sky News oldalán megjelent cikkében rántotta le a leplet arról, miért zárta ki Diana az életéből András herceg exfeleségét. 

GettyImages-1328536643
Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

1996-ban Morgan a Daily Mirror bulvárlap szerkesztője volt még, aki Dianát is ismerte, a hercegnő arra kérte az újságírót, ne legyenek túl gonoszak Fergie-vel. Végül Morgan beadta a derekát, és összebarátkozott a yorki hercegnével.

1997-ben egy londoni étteremben vacsoráztak együtt, ahol az alkoholt sem vetették meg. Morgan szerint vidáman telt az este addig, amíg szóba nem jött Vilmos és Harry édesanyja.

- Amikor megkérdeztem tőle, mostanában nem találkozott-e Dianával, a hangulata hirtelen megváltozott. Azt válaszolta: "Nem, nem beszél velem azóta, amióta leírtam a könyvemben, hogy szemölcseim lettek, miután kölcsönkértem egy pár cipőjét, és azt állítottam, hogy szerintem Károly egy rendkívüli férfi, ami igaz is. Diana kizárt az életéből."

Három hónappal később a szívek királynője elhunyt, sosem tudták rendezni a nézeteltérésüket. Később a yorki hercegné megosztotta Morgannel, hogy mennyire hiányzik neki a barátnője.

- Azt mondta nekem: "Tudom jól, hogy Diana visszatért volna hozzám, de erre már nem volt esélye, és most nagyon hiányzik nekem."

Katalin legkritizáltabb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak azok a Katalin által viselt ruhák, amik nem jöttek be a rajongóknak.

Katalin hercegné estélyi ruhája nem jött be a rajongóknak: íme a kreációk, amikért a legtöbb kritikát kapta

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük