Nem hittük volna Diana hercegnőről - Ezt a pajzán üzenetet küldte könyvelőjének
Diana közeli kapcsolatban állt Anthony Burrows-zal.

diana-hercegno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1997 augusztusában tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnő a mai napig milliók kedvence, stílusikon, arról azonban kevesebb szó esik, hogy a humorérzéke sem volt rossz.

Hagyatékából elárvereztek már ruhákat, névjegytárcát, leveleket, fotókat, de most kalapács alá kerül egy vicces születésnapi üdvözlőlap is.

Diana huncut születésnapi kártyája

Az egykori walesi hercegnő könyvelőjének, Anthony Burrows-nak küldött a ’90-es években egy humoros, kissé pajzán születésnapi üdvözletet, melyet a Julien's Aukciósház árverez el, várhatóan 800-1200 dollár - 220-330 ezer forint - közötti összegért.

diana-hercegno-csipkerozsika

A kártya elején Csipkerózsika látható, a mellette lévő szöveg pedig a következő: A little prick in the hand sent Sleeping Beauty to sleep. Vagyis: Egy kis szúrás a kézbe, és Csipkerózsika alszik is. A prick szócska azonban nemcsak szúrást, tüskét jelent. Az angol szlengben a férfi nemi szervet is ezzel a szóval illetik. Ennek ismeretében már jobban érthető az üdvözlőlap belsejében lévő szöveg: Only the big ones are worth staying awake for! Vagyis: Csak a nagyokért érdemes ébren maradni.

A néhai hercegnő képeslapra írt üzenete pedig a következőképpen szól: "Tony, megkésve bár, de boldog születésnapot kívánok." Diana

A hercegnő pajzán humoráról tanúskodó üdvözlőkártyát nem a Dianával baráti kapcsolatban lévő Anthony Burrows bocsátotta árverésre, a tulajdonos nem kívánta felfedni kilétét.

Ezt is szeretjük