Kiköpött Diana hercegnő - Az őt alakító színésznő a megszólalásig hasonlít rá
A korona sorozatban Emma Corrin alakítja Diana hercegnőt.

diana-hercegno-emma-corrin-hasonlosag-a-korona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 17-én érkezik az Erzsébet királynő életéről szóló, népszerű sorozat, A korona új évada. A történetben elég nagy ugrás következett be, már a hatvanas években járunk, így a korábbi szereplőgárdát is lecserélték annak ellenére, hogy az uralkodónőt alakító Claire Foy Golden Globe- és Emmy-díjat is kapott az alakításáért.

Ő alakítja Diana hercegnőt a sorozatban

Igaz, nem kisebb színésznőre cserélték le, ugyanis a következő két évadban az Oscar-díjas Olivia Coleman alakítja majd, aki tavaly A kedvenc című filmmel aratott nagy sikert Anna királynő szerepében. Az időbeli ugrás miatt természetesen új szereplőkkel is bővült a csapat, ahogy a királyi család is új tagokkal gazdagodott az évtizedek során.

A rajongók természetesen a legjobban Diana hercegnőre voltak kíváncsiak, aki máig óriási népszerűségnek örvend, nemcsak a britek körében, hanem világszerte. A tragikus sorsú szívek hercegnőjét a szinte teljesen kezdőnek számító Emma Corrin kapta, aki külsőre valóban komoly hasonlóságot mutat Lady Spencerrel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@__gizems által megosztott bejegyzés,

A rajongók sem mentek el szó nélkül a dolog mellett - ilyen hozzászólások érkeztek a széria forgatásáról kiszivárgott fotók alatt: "Amikor először megláttam Emmát, egyáltalán nem tartottam jó választásnak, de ezzel a hajjal, Diana ruháinak replikáiban egyszerűen tökéletes", "Először azt hittem, Dianát látom a fotón, elképesztő a hasonlóság", "Már sajnálom, hogy abbahagytam A koronát, mire kijön ez az évad, behozom a lemaradást, imádom Emmát Dianaként" - írták a kommentelők.

Igaz, ő majd csak a negyedik évadban tűnik fel, ugyanis ők csak 1977-ben kezdtek randevúzni egymással, és 1981-ben házasodtak össze. Így sajnos a Diana-rajongóknak még egy évet várniuk kell, a következő évad ugyanis csak 2020-ra várható.

Képeken a Dianát alakító színésznők

Öt különböző színésznő is eljátszotta már a filmvásznon a szívek hercegnőjét. Szerinted melyikük hasonlított rá a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük