22 éve halt meg Diana hercegnő - Ez volt az utolsó róla készült fotó
Még boldogan mosolygott a felvételen.

diana-hercegno-halala-evforduloja-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ gyászba borult, amikor 1997. augusztus 31-én bejelentették, hogy Diana hercegnő egy tragikus autóbaleset következtében örökre lehunyta a szemeit, félárván hagyva imádott fiait, Vilmos és Harry herceget.

Ez volt az utolsó fotója

Diana hercegnő az utolsó útján az akkori kedvesével, Dodi Al Fayeddel utazott Párizsban, amikor üldözőbe vették az autójukat a paparazzók. A gépjárművel menekülőre fogták, azonban az egyik aluljáró kifogott a sofőrön, és halálos balesetet szenvedtek. A vizsgálat szerint a sofőr ittasan vezette az autót, ez okozta a vesztüket, azonban számos összeesküvés-elmélet is napvilágra került az esettel kapcsolatban, melyek szerint Károly herceg akart megszabadulni az egykori feleségétől.

Diana utolsó fotója nem sokkal a baleset előtt készült a Ritz Hotel liftjében, ahol a páros elköltötte utolsó vacsoráját. Ezután beszálltak az autóba, a többiről pedig sajnos már csak a gyászhírek között értesülhettek a rajongók. Sokan máig nem tudják kiheverni a tragédiát, köztük a hercegnő családja sem, akik szerint kizárt, hogy éppen ő egy autóbalesetben haljon meg, hiszen mindig nagyon ügyelt a biztonságra.

[PINTEREST] 5d67cdd7b26f9

Diana testvére, Lady Sarah Spencer sem hiszi, hogy baleset történt - ezt mesélte el a BBC dokumentumfilmjében, melyben a hercegnő életének utolsó egy hetét mutatták be.

- Diana fanatikus volt a biztonsági övet illetően. Mindenkire rászólt, hogy kössék be magukat, és soha egyetlen alkalmat nem mulasztott el, hogy bekösse az övét az indulás előtt. Azon az estén mégsem volt bekötve. De miért? Mi történhetett? Sose fogom megtudni az igazságot... ez örökké kísérteni fog - mesélte könnyekkel küszködve.

Legendás sztárok utolsó fotói

Freddie Mercury, Robin Williams, Carrie Fisher - és még néhány legenda a róluk készült, utolsó felvételeiken.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük