Diana hercegnőt a saját anyja alázta meg csúnyán - A komornyikja vallott erről
Diana hercegnő édesanyjának nem tetszettek azok a férfiak, akikkel a válása után szerelembe esett.

diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Károly herceg házassága sosem volt felhőtlen, rengeteg vita és nézeteltérés volt közöttük, emellett amíg együtt voltak, mind a ketten félrekacsintottak olykor-olykor. Kapcsolatukat fiaik, Vilmos és Harry herceg sem tudták megmenteni, végül 11 év házasság után, 1992-ben bejelentették, hogy elválnak, hivatalosan csak négy évvel később, 1996-ban lettek elvált emberek. Miután a hercegnő egyedülállóvá vált, édesanyjának, Francesnek egyáltalán nem tetszettek azok a férfiak, akikbe szerelembe esett, mindez pedig egy nagyon komoly konfliktust generált köztük.

Diana hercegnőt így megalázta az anyja

Egy új dokumentumfilm jelent meg a hercegnő életéről, aminek címe Diana hercegnő gonosz mostohaanyja. Az alkotás amellett, hogy a nézők megismerhetik belőle a szívek királynőjének és mostohaanyjának, Raine Spencernek a viszonyát, az édesanyjával, Francesszel való kapcsolatára is kitér. A dokumentumfilmben szerepet kapott a királyi család egykori komornyikja, Paul Burrell is, aki egy elég meglepő dolgot állított. A férfi a Fox News kedvéért emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor Dianát a saját édesanyja bántó szavakkal illette.

- A kis kamrában voltam, ami a Kensington-palota fő lépcsője alatt található, sírást hallottam, ami Diana szobájából jött. Ezt kiabálta nekem: "Paul, kérem jöjjön, jöjjön gyorsan". Felfutottam a lépcsőn, a hercegnőt összegörnyedve, a szobája közepén találtam, a telefonkagyló a füleihez volt szorítva. Felszólított, hogy menjek oda hozzá közelebb, hallottam, mit mondott neki az édesanyja - emlékezett vissza.

A komornyik szerint Diana anyja ittas állapotban szólt be a lányának azért, mert két muszlim férfiba is beleszeretett a Károly herceggel való szakítása után. Hasnat Khannal 1995 és 1997 júniusa között volt együtt, Dodi Fayeddel pedig 1997 júliusában kezdtek randevúzni. Végül vele szenvedett tragikus autóbalesetet 1997 augusztusában.

- Szidalmazta a hercegnőt, majd k**vának nevezte. Szó szerint ezt mondta: "ez vagy te, egy k**vát neveltem, egy r**anc vagy, aki muszlim férfiakkal hentereg. Szégyellned kéne magad." Diana zokogva mondta neki: "anya, kérlek, ne mondd ezt nekem. Kérlek, ne illess ilyen jelzőkkel." Könyörgött neki, végig könyörgött, hogy ne hívja őt így - idézte fel a beszélgetésüket.

Elárulta azt is, hogy Frances folyamatosan ismételte magát, erre Diana így reagált:

- "Leteszem most a telefont, és soha többé nem beszélek veled". Pontosan ezt csinálta. Soha többé nem beszélt az anyjával - vallotta be a komornyik.

Nem sokkal az ominózus beszélgetésük után Diana örökre lehunyta a szemeit. 1997. augusztus 31-én hunyt el, 36 évesen.

Diana hercegnő fiatalkori fotói

Diana már kamaszlányként is nagyon szép volt. Képes összeállításunkban megnézheted a fiatalkori fotóit.

Ezt is szeretjük