Hátborzongató: Diana barátnője megjósolta a hercegnő halálát
Debbie Frank asztrológus megérezte a tragédiát.

diana-baratnoje-joslat-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana szívből hitt az asztrológiában: annyira bízott a csillagok hatalmában, hogy Debbie Frank asztrológussal hetente egyeztetett a jövője alakulását illetően.

Hiába figyelmeztette

Debbie később már a barátnője, sőt, közeli bizalmasa is lett a hercegnőnek, aki - mint kiderült - meg is próbálta figyelmeztetni a közelgő tragédiára.

- Diana és én a Kensington-palotában találkoztunk, amikor figyelmeztettem, hogy látok az életvonalában egy napfogyatkozást, ami legtöbbször egy drámai eseményt vetít előre. Diana nem hitte el, azt mondta, hogy biztosan csak nagy változás következik majd be az életében, ugyanis korábban akkor láttam hasonló jelenséget, mielőtt elvált Károly hercegtől.

Diana asztrológusa és barátnője, Debbie Frank
Diana asztrológusa és barátnője, Debbie Frank

- Annyira boldog volt Dodival, ráadásul egyre több időt tölthetett az imádott fiaival és a jótékonysági munkáival. Kötötte az ebet a karóhoz, hogy ez a nagy változás csak pozitív lehet.

Csak úgy csilingelt a hangja, mikor azt mondta nekem: "Debbie, még soha életemben nem voltam ilyen boldog, mint mostanság." Sajnos én sem tudtam, hogy meg fog halni. Nem tudtam volna megakadályozni - nyilatkozta a Sun on Sundaynak.

Ezt is szeretjük