Dennis Quaid esküvői fotója: 39 évvel fiatalabb szerelme gyönyörű menyasszony volt

Laura úgy festett a nagy napon, mint egy életre kelt Barbie baba.

dennis-quaid
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Dennis Quaid végtelenül romantikus férfi. Háromszor állt már oltár elé életében, úgy tűnik, még mindig hisz a házasságban, negyedszerre 39 évvel fiatalabb kedvesét vezette oltár elé.

A 27 éves Laura Savoie-val 2019 májusában hozta össze az élet egy üzleti találkozón. A szőke szépség azonnal levette a lábáról a színészt, a People magazin különszámában idézte fel megismerkedésük pillanatát. A mai napig élénken emlékszik, hiszen már az első perctől érezte, ez szerelem első látásra.

Dennis Quaid és 39 évvel fiatalabb menyasszonya

Nyolc hónappal később gyűrűt is húzott kedvese ujjára, azonban hawaii esküvőjük kútba esett a koronavírus-járvány miatt. Végül június elején úgy döntöttek, nem bírják tovább, Santa Monicába szöktek, hogy végre kimondják a boldogító igent. 

Csodás felvétel készült az újdonsült párról, a sármos sztár jócskán letagadhatna a korából, eszünkbe sem jutna a fotó alapján, hogy közelít a 70. születésnapjához. Kedvese pedig lélegzetelállító látványt nyújtott menyasszonyként: egy hagyományos, hófehér darabban esküdött örök hűséget a színésznek.

dennis quaid
Fotó: Marco Garcia / Getty Images Hungary

Rajongóik nem tudtak szó nélkül elmenni a köztük lévő közel negyven év korkülönbség mellett. Voltak, akik azt állították, a szerelemben nem a kor számít, mások durva szavakkal illették a párt. Szerintük Quaid inkább néz ki örömapának, mint vőlegénynek, de ő fittyet hány a kritikára.

- A kapcsolatunkban ez sosem jön szóba, ami köztünk van, az kortalan és időtlen. Egymás partnerei vagyunk az élet minden területén. Van, amikor a szerelem tényleg meglepetést okoz - mesélte a lapnak. 

David Hasselhoff és felesége

David Hasselhoffért karrierje eleje óta bolondultak a nők, többször nősült, első feleségével, Catherine Hickland színésznővel öt év házasság után, 1989-ben váltak el. Ugyanebben az évben elvette Pamela Bachot, de végül 2006-ban tőle is elvált. A Baywatch és a Knight Rider sztárja sosem adta fel a reményt, hogy újra rátaláljon a szerelem, 2012-ben ismerte meg Hayley Roberts modellt, akivel végül 2018-ban kötötte össze az életét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük