Nőkkel enyelgett a részeg műsorvezetőnő, Denise Welch
Denise Welch annyira berúgott, hogy mindenkit csókolgatott, nemre való tekintet nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, túl korán dicsekedett el a britek szókimondó tévésztárja, Denise Welch azzal, milyen sikeres is volt leszokása az alkoholról a névtelen alkoholisták segítségével.


Az 51 éves szőkeség ugyanis mostanában szinte hetente meglepi a kíváncsi lesifotósokat különféle botrányos akciókkal, amikben egy a közös: mindig hullarészegen követi el azokat.

Senki nem menekült

Hol mezítlábra vetkőzik egy díjátadón, hol meg annyira be van állva, hogy kiesik kezéből a retikülje, és persze minden kiborul belőle az utca közepére. Legutóbb azonban még az eddigieknél is tovább ment - sokkal, sokkal tovább.

A Loose Women tévéshow egyik háziasszonya ugyanis a minap nem csak borzasztóan felöntött a garatra, de mint börtönéből szabadult oroszlán - férje, Tim Healy ezúttal otthon maradt a gyerekeikkel - vetette rá magát minden élőlényre, aki odamerészkedett a Blakes hotelbéli partira.

Csókszor csók

Először egy Chippendale-fiúnak kinéző félmeztelen pasassal csókolózott a bejárat előtt, aki a nagyobb nyomaték kedvéért még ölbe is kapta a hírességet. Majd két fiatalabb kolléganőjével ölelkezett olyan merészen, hogy a szégyenlősebbek bizonyára arcpirulva elfordultak az erotikacsatornákra illő jelenet láttán.

Akár azt is hihetné az ember, valamiféle kapuzárási pánik tört ki rajta az utóbbi időben, elhagyván a mágikus ötödik ikszet. Ám Welch határozottan állítja, hogy sokkal jobban érzi magát, mint tíz évvel ezelőtt.Persze ez azért nem gátolja abban, hogy akár meg is plasztikáztassa a testét, ha úgy tartja kedve. Bár amíg ilyen kapós, mint a legutóbbi partin, addig minek költeni a pénzt a sebészekre - elég egy-két koktélt ledönteni, és máris úgy érezheti magát, mint egy balhés húszéves. Pont, mint amennyi a nagyobbik fia.
Ezt is szeretjük