Kínos fotó! Részegen támolygott Denise Welch

Úgy tűnik, alaposan felöntött a garatra az 51 éves színésznő, mert az ingyenkoktéloknak képtelen volt ellenállni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrég adtunk hírt arról, hogy a britek egyik kedvenc színésznője, Denise Welch levetkőzött egy magazinnak, valamint arról is vallott, hogy milyen részeges múltat tudott maga mögött hagyni a névtelen alkoholisták nevű szervezet segítségével.


Nos, úgy tűnik, korai volt az öröm: a sztárt ugyanis nemrég meglehetősen bizonytalan lábakon kapták lencsevégre a minap Londonban.

Szeptember 7-én Welch az idei TV Quick Awards-gálára volt hivatalos, ahol szokás szerint a legjobb brit tévéműsorokat díjazták.

Örömbe üröm

Öröme határtalan volt, amikor kiderült, őt választották a legjobb színésznőnek a Waterloo Road című sorozatban nyújtott alakításáért.

És a nagy örömben bizony, amint tudta, megcélozta az ingyenkoktélokat kínáló pultokat, és alaposan megünnepelte magát.

Olyannyira sikerült berúgnia, hogy már a lábán is alig tudott megállni, ezért a jelenlévők nem kis döbbenetére egyszer csak megszabadult tűsarkú cipőitől.

Később a topánkák mégis visszakerültek a helyükre, ám vesztére.

Egy óvatlan pillanatban ugyanis megbotlott, minek következtében retikülje a földre pottyant - és ahogy az már lenni szokott, minden kihullott belőle, aminek persze a bámészkodók örültek a legjobban.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így aztán az összes járókelő megtudta, hogy cigarettán, sminken, mobiltelefonon és egy parfümös üvegcsén kívül magánál tart egy szerencsebankót is - ami tulajdonképpen meg is hozta neki a várt elismerést.

Mindenesetre nem kellett egyedül felszedegetnie kincseit a járdáról - akadt ugyanis egy úriember a társaságában, nevezetesen Anthony Costas, a Blue énekes, aki a színésznő segítségére sietett, hogy minél rövidebb ideig tartson a kellemetlen közjáték. Ami Welch-nek azért valószínűleg még így is egy örökkévalóságnak tűnt.

Ezt is szeretjük