Nem szégyelli ráncait! Smink nélkül is bevállalta az 52 éves műsorvezetőnő
Denise Welch és Michelle Collins a Closer magazin kedvéért mutatták meg szinte teljesen sminktelen arcukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember már annyira hozzászokott a sztárok sminkelt arcához, hogy az a különös, amikor a maguk természetességében kapják le őket az élelmes lesifotósok.

Denise Welch
Michelle Collins

Olykor azonban maguk a hírességek csupaszítják le arcukat egy-egy címlapfotó kedvéért, mint tette azt korábban Monica Bellucci vagy Sophie Marceau. A Closer magazinnak pedig nemrégiben a britek két kedvence engedte magát smink nélkül fotózni.

Csak egy kis szájfény

Bár az 52 éves Denise Welch-ről megjelent képen azért látszik némi szájfény, és mintha a szeme is ki lenne húzva halványan, azért tény, hogy ezúttal nem kentek rá vastag alapozóréteget, és színes szemhéjfestékkel sem trükköztek.

A Loose Women népszerű műsorvezetője a fotók kapcsán elárulta, úgy érzi, remek formában van, annak ellenére, hogy már elmúlt ötven. Sőt, csak örülhet, hogy a bőre nem szenvedte meg jobban a sztár egykori egészségtelen életmódját. Welch ugyanis korábban súlyos alkoholfüggőséggel küzdött, ráadásul egy időben kokainozott is.

- 52 éves vagyok, így természetesen látszanak rajtam az öregedés jelei, de figyelembe véve azt, ahogy régebben éltem, csoda, hogy ilyen jól nézek ki. George Bernard Shaw egyszer azt mondta, amikor az ember betölti az ötvenet, akkor kap a természettől olyan arcot, amilyet megérdemel. Szerintem én ennél sokkal rosszabbat érdemelnék!  - mesélte.

Plasztika és természetesség

Azt is elárulta, nem bánja, hogy néhány éve felvarratta a szemeit, és elismerte, korábban botoxoltatott is. Mindenesetre azért úgy véli, bármennyire is jól érezte magát a fotózáson, azért a tévében nem szeretne smink nélkül megjelenni.

Ezt a véleményét osztja Michelle Collins színésznő is, akit szintén sminktelenül fényképeztek. Az EastEnders egykori sztárja bevallotta, mániákusan ragaszkodik az alapozójához, ezért egyenesen sebezhetőnek érezte magát a fotók készültekor.

Ugyanakkor megállapította, az idők során megtanulta viselni az arcát, és oda is figyel magára, így talán még jobban is néz ki most, 49 évesen, mint húsz éve az EastEndersben.

Ezt is szeretjük