Hihetetlenül dögös a bikinis Denise Richards
Mindjárt 40 éves lesz
2005 legszexisebb anyukájának választották, házasságát mégis durva botrányok kísérték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Denise Richards-ot elsősorban erotikus töltetű szerepei miatt ismerhetjük, filmjeiben sokkal inkább csábító testének idomaival, semmint színészi tehetségével keltett feltűnést.

 

A bal oldali kép pár napja készült - meg sem látszanak rajta az évek


Legutóbb a hawaii tengerparton kapták lencsevégre, a fénykép tanúsága szerint a 37 éves színésznő még mindig elképesztően szexin néz ki, észre sem lehet rajta venni, hogy már két gyereknek is életet adott, nem beszélve arról, hogy hamarosan betölti a negyvenet!

A szexuálisan túlfűtött Denise Richards 2002-ben a Horrorra akadva 3 forgatásán találkozott Charlie Sheennel, és azonnal egymásba szerettek, nem sokkal később pedig össze is házasodtak.

Házasságuk azonban nem tartott valami sokáig, három évvel később ugyanis a színésznő válási keresetet nyújtott be. A pár ezt követően házassági tanácsadásra kezdett járni, azonban már ez sem segített rajtuk.

Richards távoltartási kérelmet követelt a bíróságtól arra hivatkozva, hogy férje többször is halálosan megfenyegette, emiatt pedig saját és lányai biztonságát is féltette.

Paranoia, pornó, prostik - az igazság Charlie Sheenről?

Charlie Sheen a színésznő szerint ez idő tájt teljesen megbolondult, például annak ellenére, hogy korábban már véletlenül lelőtte előző feleségét, lőfegyvert akart tartani a dohányzóasztaluk alatt.

Sheen állítólag teljesen megszállott és paranoiás lett, a szeptember 11-i merényletek kapcsán merész összeesküvés-elméleteket gyártott, azt hitte, hogy az anyatej agykárosodást okoz, és őrült módon gázmaszkokat vásárolt.

Denise Richards azonban további szörnyűségeket is kitálalt, miszerint Sheen rendszeresen látogatott prostituáltakat, drog-, pornó- és szerencsejátékfüggő volt.

Ám ezzel még mindig nincs vége a bűnlajstromnak, Sheen ugyanis állítólag saját merev péniszét is lefotózta, a képet pedig feltette egy honlapra, nem beszélve arról, hogy rendszeresen nézett olyan pornót, amiben nagyon fiatalnak tűnő lányok és fiúk szerepeltek.

A szexi sztár ezek alapján végülis megkapta a távoltartási kérelmet, habár Charlie Sheen az ellene felhozott vádakat mindvégig tagadta.

Ezt is szeretjük