Fotók! Így néz ki most Dempsey és Makepeace
A nyolcvanas évek sikersorozatának tagjai a vásznon örökké cincálták egymást, ám a valóságban házastársak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára sokan vannak a húszon túliak között, akik még emlékeznek, ha halványan is, a nyolcvanas évek végének egyik sikerére, a Dempsey és Makepeace című sorozatra. Ha más nem is, de a helyes szöszi rendőrnő be szokott ugrani a pasiknak, még annyi év elteltével is.


Az eredetileg 1985 és 1986 között forgatott, mindössze harminc epizódot megélt széria a két főhős, a bájos angol rendőrnő és a pikírt New York-i zsaru szellemes évődéseire - Kovács Nóra és Harsányi Gábor zseniális szinkronjával - épített leginkább.

Így a nézőket nem az érdekelte elsősorban, hogy elfogják-e kedvenceik az aktuális rosszfiúkat, hanem hogy elcsattan-e az a bizonyos csók.

Nos, ha a filmen nem is, de a valóságban bizony elcsattant: a Makepeace-t megformáló Glynis Barber és a Dempsey-t alakító Michael Brandon ugyanis a londoni forgatások alatt egymásba szerettek, és 1989-ben össze is házasodtak - a rajongók nagy örömére.

Glynis Barber

Az 1955-ös, eredetileg Glynis van der Riet néven világra jött szépség a sorozat befejeztét követően egyaránt játszott színdarabokban - Macbeth, Diploma előtt - és egyéb angol szériákban. Egyebek közt látható volt a leginkább külhonban ismert Family Affairs és a The Royal epizódjaiban.

Brandonnal kötött házassága egyébként már a második: Paul Anthony-Barberrel 1976-79-ig élt együtt, és bár elváltak, nevét megtartotta. Mostani párjától egy gyermeke született, Alexander már 17 éves!

Michael Brandon

Michael Brandon kereken tíz évvel idősebb feleségénél - ám 64 éves kora ellenére a brooklyni sztár a sorozat óta is rendszeresen filmez: felbukkant például A dadusban, az Ally McBealben vagy éppen a Dr. Csont egy-egy részében.

De a színházban sem marad alul hitvesével szemben. 2004-ben ugyanis a Laurence Olivier színházi díjra jelölték a Jerry Springer musicalben nyújtott teljesítményéért.

És ha a rajongói közül valakinek vannak már gyerkőcei, akkor máshonnan is ismerős lehet a színész - három éven keresztül, 2004 és 2007 között ő volt ugyanis a közkedvelt Thomas, a gőzmozdony mesék narrátora.

Brandonnak szintén a második házassága a jelenlegi, első nejéül ugyancsak szakmabeli hölgyet választott, Lindsay Wagnerrel 1976-79-ig bírták egymás mellett.

Ezt is szeretjük