Fény derült a titokra! Ezért ment elvonóra a Disney ifjú színésznője
Demi Lovato nem bírta tovább, testi és lelki problémákra hivatkozva egy rehabilitációs intézetbe ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány napja az egész világ megdöbbent, amikor kiderült, hogy Demi Lovato elvonóra ment.

A Disney 18 éves üdvöskéjének szóvivője annyit közölt a közvéleménnyel, hogy Lovato olyan problémák miatt hozta meg ezt a döntést, amelyek jó ideje gyötrik már.

Nem drogok miatt történt

Hogy pontosan miféle problémákról lehet szó, egyelőre nem lehet tudni, ám azt, hogy kábítószer- vagy alkoholfüggőség miatt választotta volna valamelyik rehabilitációs központot, kizárták.

Megszokhattuk már, hogy ilyenkor ködösítenek a sztárok sajtósai, Lovato esetében például érzelmi és fizikai gondokra hivatkozott szóvivője.

- Demi Lovato véget vetett turnéjának a hétvége során, hogy lelki és testi problémáin - amelyek egy ideje gyötrik már - orvosi segítséggel jusson túl. Demi felelősséget vállal tetteiért, ezért kért segítséget. Sajnálja, hogy nem tudja befejezni turnéját, de reményei szerint a közeljövőben hamarosan újra dolgozni kezd - áll a hivatalos közleményben.

A szakítás viselte meg

Természetesen azonnal megkezdődtek a találgatások, hogy pontosan mi is állhat az egész ügy hátterében. Az E! News értesülései szerint magánéleti problémák vezettek az összeomláshoz, a Camp Rock című Disney-film sztárját ugyanis állítólag túlságosan megviselte pasijával, Joe Jonasszal való szakítása.

A stressz csak rontotta a helyzetet, a cérna pedig a hétvégén szakadt el nála a reptéren, ahol mindenki szeme láttára rendezett jelenetet és balhézott össze az egyik háttértáncosával - ám a botrányos összetűzés személyes okaira egyelőre nem derült fény.

Annyi biztos, hogy Demi Lovato a helyszínen verbálisan nekiesett Ashley Greene-nek is, ami több mint gyanús: a 23 éves amerikai színésznő ugyanis 2010 júliusa óta éppen expasijának, Joe Jonasnak a barátnője.

Ezt is szeretjük