Demi Moore 20 éves énekessel kavar? Lánya az Instagramon égette be miatta
A színésznő 36 évvel fiatalabb pasival fotózkodott - meg is kapta a magáét.

demi-moore-shawn-mendes-rumer-willis-komment-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett, amikor Demi Moore annak idején a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherrel kezdett viszonyt, arra pedig pláne nem számított senki, hogy a házasságig is eljut a páros. Végül nyolc évig tartott a frigyük, Moore lányai pedig mostohaapjukként szerették Kutchert, akivel együtt nőttek fel.

Lánya csúnyán beégette

Sajnos a korkülönbség végül véget vetett a kapcsolatuknak, és 2013-ban beadták a válókeresetet. Ashton Kutchernek azóta jól megy a sora: feleségül vette tinikori szerelmét, Mila Kunis-t, akitől már két gyermeke is született. Demi Moore azóta több kisebb párkapcsolaton is túlesett, járt Vito Schnabellel, Harry Mortonnal, Sean Friday-jel és legutóbb Masha Mandzukával is. És mi a hasonlóság ezekben a férfiakban? Mind jóval fiatalabbak a színésznőnél.

Demi Moore néhány napja részt vett a MET-gálán, ahol igencsak összemelegedett az asztaltársával, a lányok kedvencével, a húszéves kanadai énekessel, Shawn Mendes-szel. A szelfis tilalom ellenére még egy közös fotót is kiposztolt kettejükről, az alábbi képaláírással: "Az asztaltársam. Imádom ezt a srácot, igazi művész, és csodálatos lélek" - írta az összebújós felvétel alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On brand. #CommentsByCelebs

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés,

Persze rögtön megindult a találgatás arról, hogy vajon a szingli Shawn Mendes és a fiatal fiúkat igencsak kedvelő Demi Moore egymásra találtak-e a gálán. Sokan élcelődtek a sztárral, miszerint Mendes az amerikai törvények értelmében még nem is nagykorú, úgyhogy vigyázzon vele, a legkegyetlenebb azonban a színésznő harmincéves lánya, Rumer Willis volt, aki nemes egyszerűséggel annyit kommentált a kép alá: "Az új mostohaapám".

A rajongók nagyot nevettek Rumer égetésén, sőt, még a család egy másik tagja is beszállt: Tallulah Willis, aki szerint tesója egyértelműen csillagos ötöst érdemel a hozzászólásáért. Csak meg ne lepődjenek, ha Demi Moore tényleg hazavinné Shawn Mendes-t.

Bruce Willis is fiatalabb pár választott

Márciusban újra megnősült Bruce Willis: feleségül vette fiatal párját. Demi Moore is jelen volt a lagzin - nézd meg a családi fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük