Demi Moore-ral 3 évig szóba sem álltak kisebbik lányai: ez állt a konfliktusuk hátterében
Demi Moore-ral évekig nem beszélt Tallulah és Scout.

demi moore és lányai cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis sokáig Hollywood álompárja voltak, 13 évig tartó házasságuk alatt három lányuk született, Rumer 1988 augusztusában, Scout 1991 júliusában, Tallulah pedig 1994 februárjában látta meg a napvilágot.

A színésznő és lányai viszonya példaértékűnek számít, ám sajnos voltak idők, amikor rengeteg konfliktussal kellett szembenézniük, egy időben Tallulah és Scout még arra sem volt hajlandó, hogy beszéljenek édesanyjukkal.

Demi Moore és lányai között állt a bál

Miután Moore és Ashton Kutcher házassága tönkrement, a színésznőnek drog- és alkoholproblémái lettek, 2012-ben túladagolta magát, azon a napon Rumer is vele volt, a lány azt hitte, édesanyja a szemei előtt veszti életét. Inside Out című memoárjában bevallotta, ekkor a gyerekei rehabra küldték, el is ment, kisebbik lányai mégis kerülték a társaságát három éven át. Erről a nehéz időszakról most Tallulah mesélt Instagram-oldalán.

- Vagy három évig nem beszéltem anyukámmal, ezalatt az időkben minden anyák napján annyira összeroppantam, hogy úgy éreztem, a már eleve törött darabjaim hamuvá váltak. Sosem feledem a pillanatot, amikor könnyekben törtem ki vezetés közben, mivel a rádióban pont anyukám parfümreklámját adták le - vallotta be közösségi oldalán.

Szerencsésnek érzi magát, hogy sikeresen továbblépett, és megbocsátott édesanyjának, a köztük lévő kommunikáció csak három évre, nem pedig örökre szakadt meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2019 őszén a Red Table Talkban is szó volt erről az esetről, Rumer Willis így emlékezett vissza.

- Scout és Tallulah nagyon másképp élte meg azt az időszakot, amikor rosszban voltunk anyával, ők három évig nem is beszéltek vele. Én váltam a család nagykövetévé - mesélte.

A színésznő is szenvedett, miután sikeresen leszámolt a démonjaival, mindent megtett azért, hogy elérje kisebb lányait, de sokáig nem járt sikerrel. Szerencsére végül a szeretet győzött, és elásták a csatabárdot.

Nem ez volt Moore és lányai között az egyetlen nagy konfliktus, amikor a sztár 2003-ban beleszeretett a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcherbe, gyorsan szóba jött a családalapítás köztük. Mindenképp szerettek volna egy közös gyermeket, ennek viszont a lányok nem örültek.

demi moore ashton kutcher meg a csajok
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Tallulah kifejezetten dühös volt Ashton Kutcherre, mert szerinte elvette tőlük az anyjukat. Nem értették, miért akar Demi még egy gyereket, úgy érezték, hogy ők nem elegendők számára. Moore végül teherbe esett 42 esztendősen, ám sajnos elvetélt. Ekkor Rumer dühében elköltözött otthonról, de hamar belátta, hogy érzéketlenül viselkedett a színésznővel.

Ő Alec Baldwin és Kim Basinger lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő lett Alec Baldwin és Kim Basinger lányából, Irelandből.

Ezt is szeretjük