Demi Moore hathónapos terhesen vesztette el a babáját - Ashton Kutchertől volt várandós
Exférjétől, Ashton Kutchertől esett teherbe, de elvesztették a babát.

demi-moore-veteles-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett 2003-ban, amikor Demi Moore bejelentette, hogy ő, és a nála 15 évvel fiatalabb szívtipró, Ashton Kutcher egy párt alkotnak. Azt pedig, hogy eljutnak a házasságig is, pláne nem nézte ki senki az igencsak szokatlan párosból. Most az is kiderült, hogy majdnem egy kisbabát is a világra hoztak közösen, az élet azonban közbeszólt.

Demi Moore elvetélt 42 évesen

Demi Moore megírta életrajzi könyvét, az Inside Outot, melyben elárulta, hogy hat hónapos terhes volt Ashton Kutchertől, amikor sajnos elvesztették a közös kisbabájukat.

- Magamat hibáztattam, amiért elvesztettük a babát. Már az is kiderült, hogy kislánnyal vagyok várandós, Chaplin Raynek neveztük volna el. Ez 2004-ben volt, egy évre rá, hogy járni kezdtünk. 42 éves voltam, és a méhem már nem működött úgy, mint annak idején, a lányok születésekor.

Összeomlottam, amikor kiderült, hogy elvetéltem. Ashton biztatott, hogy próbálkozzunk ismét, de nem fogantam meg újra, pedig több termékenységet fokozó gyógyszerrel is kísérleteztünk, de nem működtek. Újra inni kezdtem, hogy betöltsem a bennem tátongó űrt, és erős, addiktív fájdalomcsillapítókat is szedtem. Teljesen elvesztem, a házasságunk is egyre rosszabb lett - áll a könyvében.

A pár 2011-ben döntött a szakítás mellett, házasságukat pedig két év alatt sikerült csak lezárni. Ashton Kutcherről kiderült, hogy a kapcsolatuk végén hűtlen volt a színésznőhöz, ami csak tetőzte a problémát.

- A válás előtt összeomlottam. Nem volt karrierem, nem volt párkapcsolatom, borzasztóan éreztem magam. Füvezni kezdtem, amitől rohamot kaptam, kórházba kellett szállítani. Ekkor a lányaim, Rumer, Scout és Tallulah már nem bírták tovább nézni az önpusztításom, nagyon leszidtak az életmódom miatt, és kérték, hogy vonuljak be a rehabra néhány hónapra. Miattuk meg is tettem - írta a memoárjában a sztár.

Szerencsére azóta kilábalt a függőségéből, és újra rátalált önmagára. Ashton Kutcher is továbblépett, és új feleségétől, Mila Kunistól két gyermeke is született: a most négyéves Wyatt és a kétesztendős Dimitri.

Nicole Kidman is elvesztette a kisbabáját

Tom Cruise-zal való házassága során Nicole Kidman is elvetélt - 23 éves volt a tragédia idején.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük