Az énekesnő 27 kilós fogyása után hasvillantós szettet húzott: meglepő, minek köszönheti átalakulását Demi Lovato

Demi Lovato már két éve tartja a súlyát.

demi-lovato-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Lovato egy crop topban mutatta meg, mennyire remek formában van, március 15-én a Hugo Boss legújabb kollekciójának bemutatóján vett részt Miamiban.

A harmincéves énekesnő sokáig küzdött a kilókkal, hol vékonyabb, hol ducibb volt, ám két évvel ezelőtt megtalálta a számára legegészségesebb módszert.

Demi Lovato fogyása

A fogyása óta újra bátrabban felvesz olyan ruhadarabokat, amelyek többet mutatnak az alakjából, így tett a március 15-ei divatbemutatón is.

GettyImages-1473825856
Fotó: Jason Koerner / Getty Images Hungary

Mindig is nyíltan beszélt a dalaiban és interjúiban a fogyással való küzdelméről, volt időszak, amikor olyan szigorúan kizárta az édességet az életéből, hogy még rendes születésnapi tortája sem volt. Helyette görögdinnye volt a torta, aminek a tetejére diétás krémet kentek.

2021 márciusában az Instagramján vallotta be, hogy sikerült 27 kilót leadnia. Állítása szerint mindez a véletlen műve volt valójában.

Demi Lovato 2020-ban és 2022 novemberében.
Demi Lovato 2020-ban és 2022 novemberében.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Demi Lovato

- Véletlenül fogytam le, most már nem számolom a kalóriákat, nem edzem magam halálra, nincsenek korlátozások vagy tisztítókúrák, és különösképpen nem a diétakultúra alapján élem az életem. Erre tessék, lefogytam - vallotta be.

Úgy tűnik, bevált nála az, hogy nem akarta túl görcsösen az átalakulását, helyette csak odafigyelt tudatosabban az étkezésére. Legutóbb a pandémia alatt szaladtak fel rá a pluszkilók, stresszevéssel küzdött ebben az időszakban. Nem ő volt az egyetlen, aki az evésbe fojtotta bánatát: Rebel Wilsonnak is meggyűlt a baja ezzel a problémával.

Nicola Coughlan fogyása

A Bridgerton család Penelopéja is egészségesebb életmódra váltott. Nézd meg az átalakulását!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük