Nincs minden veszve? Romantikus randira ment a válófélben lévő sztárpár
David Duchovny és Tea Leoni, bár válni készültek, adnak még egy esélyt kapcsolatuknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor június végén kiderült, hogy David Duchovny és Tea Leoni másodjára is szakítottak.

Az akkori beszámolók szerint az 50 éves amerikai színész és a 45 éves amerikai színésznő egyelőre csak szünetet tart kapcsolatában, nem döntötték el még ugyanis, hogy beadják-e a válópert.

A két gyerekért mindent

A sztárpár 1997. május 6-án házasodott össze, és két közös gyermekük született: Madelaine West 1999 áprilisában, Kyd Miller pedig 2002 júniusában látta meg a napvilágot.

Teljesen érthető tehát, hogy ha másért nem is, hát legalább két csemetéjükért mindent megpróbálnak a házastársak, akik meglehetősen rapszodikus és konfliktusokkal teli éveket tudhatnak a hátuk mögött.

Az X-Akták egykori FBI-ügynökét és feleségét a július 4-ei hétvégén látták először együtt piknikezni gyermekeikkel, ez pedig azonnal alapot adott azoknak a szóbeszédeknek, melyek szerint nem biztos, hogy temetni kell a házasságukat.

Voltak már hullámvölgyek

A Daily Mail legfrissebb értesülései szerint legutóbb vasárnap látták őket együtt autózni Malibuban, tengerparti otthonuk közelében - az egyik lesifotósnak pedig sikerült lencsevégre kapnia őket!

Könnyedén elképzelhető tehát, hogy nem hagyják veszni az együtt töltött mintegy 15 évet, és közös erővel megpróbálják helyrehozni házasságukat, ami egyszer már sikerült nekik 2008-ban.

Abban az évben a Kaliforgia című sorozat sztárja szexfüggőségre hivatkozva elvonóra is ment. Ősszel mégis kiderült, hogy már hónapok óta külön él feleségétől, aki azonban megbocsátotta férjének állítólagos hűtlenkedéseit.

2009 nyarán ugyanis újra együtt látták őket, ősszel pedig több interjúban is elárulták, hogy sikerült elsimítaniuk a kettejük közötti ellentéteket, és újra egy párt alkotnak - amit talán másodjára is véghez tudnak vinni.

Ezt is szeretjük