David Guetta 24 évvel fiatalabb barátnője bikinis bombázó - Jessica egzotikus szépség
David Guetta és Jessica Ledon 2015 óta alkotnak egy párt.

david-guetta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Guetta, a világ egyik legnépszerűbb lemezlovasa és zenei producere hosszú évekig volt együtt feleségével, Cathy Lobéval. Végül 22 év után, 2014-ben végleg elváltak az útjaik. A legendás sztár egy darabig élte a szinglik életét, ám 2015-ben újra rátalált a szerelem, a nála 24 évvel fiatalabb Jessica Ledon csavarta el a fejét. Nem csoda, hogy a lányon megakadt annak idején a zenész szeme, Jessica egzotikus vonásokkal rendelkezik.

David Guetta barátnője irtó dögös nő

A népszerű DJ kedvese nagyon csinos nő, hivatalos Instagram-oldalán közel 38 ezer követővel rendelkezik. Közösségi oldalára olykor tölt fel szexi, bikinis fotókat, amiket agyondicsérnek a követői: "Bárcsak az én hasam is így nézne ki, miután ettem egy jót.", "Miért vagy ennyire cuki és gyönyörű?", "Annyira dögös nő vagy" - fogalmazták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙

Jessica Ledon (@jessledon) által megosztott bejegyzés,

Jessica 1992 februárjában jött a világra, míg Guetta 1967 novemberében született, így összesen 24 év és három hónap van közöttük.

A lány Kubában született, ám később Miamiba költözött szüleivel, ott töltötte a gyermekkorát. Már kicsi korában sokat szerepelt, táncolt és modellkedett is, később színésznőnek készült. Miután az egyetemen üzleti szakot végzett, Los Angelesbe költözött, hogy befusson Hollywoodban. A Stella Adler színi iskolában képezte magát. Egyelőre ezen a területen nem sikerült nagy eredményeket elérnie, csak apró szerepeket kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s a sailor’s life for me 🎶 (and a belly full of 🍝)

Jessica Ledon (@jessledon) által megosztott bejegyzés,

2018-ban arról pletykáltak, hogy David Guetta eljegyezte fiatalabb kedvesét, ugyanis a szemfüles rajongók kiszúrták Jessica gyönyörű gyémántgyűrűjét. Később a TMZ kiderítette, hogy bár a DJ-től kapta az ékszert, mégsem jegyezték el egymást. Csak szeretetből kapta a csinos lány a gyűrűt.

Cristiano Ronaldo barátnője is gyönyörű

Cristiano Ronaldo barátnője irtó szexisen festett az idei MTV Europe Music Awardson.

Ezt is szeretjük