Az X-akták sztárjának lányából csinos, szőke nő lett: a 21 éves West apja nyomdokaiba lépett
David Duchovny egy lány és egy fiú édesapja.

david-duchovny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Duchovnyt a magyar nézők elsősorban az X-aktákból és a Kaliforgiából ismerhetik. A hatvanéves színész sok éven át a gyönyörű Téa Leonival alkotott egy párt, 1997-től 2014-ig voltak hivatalosan házasok.

Kapcsolatukból két gyermek született: lányuk, Madelaine West 1999 áprilisában, fiuk, Kyd Miller 2002 júniusában látta meg a napvilágot.

Ő David Duchovny szép lánya

A sztár egy szem lánya a két keresztneve közül a Westet részesíti előnyben, IMDB-adatlapján is West Duchovny néven tüntették fel. Szüleihez hasonlóan ő is a színészkedéssel kacérkodik, első szerepét az X-akták egy 2018-as epizódjában kapta meg, édesapja oldalán játszhatott. Feltűnt egy mellékszerep erejéig a 2019-es The Report moziban, A varázslók című sorozatban Whitley karakterét alakította, a tervek szerint 2021-ben jelenik meg új projektje, A Mouthful of Air, amelyben Amanda Seyfried lesz a főszereplő.

Ahogy a felvételeken is látszik, West gyönyörű, felnőtt nővé érett, édesanyjához hasonlóan szőke tincsekkel hódít.

Bár szülei elváltak, mind a kettejükkel szoros kapcsolatot ápol, az alábbi fotón édesapjával látható. A színész csak ritkán beszél szeretteiről, ha ezt meg is teszi, akkor csak egy-egy apróságot árul el róluk. 2018-ban a Live Kelly and Ryan talk-show-ban elmondta, hogy Westtel nagy rajongója a The Bachelor című realitynek, ami ahhoz hasonló, mint amilyen hazánkban A nagy Ő volt a 2000-es évek elején.

Azzal viccelődött, csak amiatt nézi a műsort a gyermekével, hogy rájöjjön, milyen férfiak az esetei. 2016-ban a tvinsider.com-nak adott interjújában is felemlegette lányát, az akkor még tinédzser Westről és a fiáról elárulta, hogy mindig is örültek a filmes sikereinek. Lánya odáig van a félelmetes műsorokért, ám azzal nincs tisztában, vajon mennyi epizódot látott az X-aktákból, szerinte egy gyereknek furcsa élmény, ha a szüleit viszontlátja a tévében egy teljesen más karakter bőrébe bújva.

Jean-Paul Belmondo lánya bikiniben

Jean-Paul Belmondo lánya, a 17 éves Stella szinte már kész nő.

Ezt is szeretjük