David Copperfield 63 évesen is remekül néz ki - Éveket letagadhat a korából az illuzionista
A rajongók agyondicsérik David Copperfield külsejét.

david-copperfield-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos illuzionista dolgozik a show-bizniszben, közülük többen is nemcsak a saját hazájukban, hanem az egész világon elismert sztárokká válnak. A világ egyik legnépszerűbb bűvésze David Copperfield, aki már gyermekkorában vonzódott a bűvészet és a mágia világához, tízévesen kezdett gyakorolni, hat évvel később pedig a New York-i Egyetemen tanította másoknak a bűvésztrükköket. A '70-es években saját tévéműsort kapott, napjainkban pedig Las Vegasban van állandó műsora.

Friss fotón David Copperfield

Szeptember 16-án ünnepelte 63. születésnapját a sztár, aki a mai napig aktívan dolgozik, igazi maximalista alkat, folyamatosan vet be újításokat a műsoraiban is, korábban a Forbesnak adott interjújában árulta el, hogy napjainkban is annak a 16 éves kamasznak érzi magát, aki egykor volt. Mindig csak jobb szeretne lenni, emiatt nem tud kiégni. Sok turista, ha ellátogat Las Vegasba, Copperfield előadása nagy eséllyel a bakancslistáján szerepel, általában egy előadásnapon kétszer is fel kell lépnie, akkora az érdeklődés iránta.

Ahogy az az imént látott friss felvételen is szembetűnik, David Copperfield kisugárzásán meglátszik, hogy belülről fiatalnak érzi magát, fantasztikusan néz ki 63 évesen. Sokan el sem hinnék, hogy már ennyi idős a bűvész, legalább tíz évet bátran letagadhatna a korából. Instagram-oldalán is rendszeresen ámulnak a külsején a rajongói.

"David, te sosem öregszel, úgy tűnik, ez is a trükk része", "milyen jóképű vagy még most is", "remekül nézel ki" - írták neki az egyik fotója alá.

Ami a magánéletét illeti, 2006 óta él együtt a 35 éves Chloe Gosselin francia modellel, van egy közös gyermekük, kislányuk, Sky 2010 februárjában jött a világra.

Pierce Brosnan 65 évesen is irtó sármos

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Pierce Brosnan fiatalkora óta.

Ezt is szeretjük