John Travolta külseje felismerhetetlen - Bilifrizurával, szakállasan forgatja legújabb filmjét
A The Fanatic című filmben teljesen átalakították John Travoltát.

john-travolta-the-fanatic-kulso-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta neve hallatára a legtöbben a Grease című musical Danny Zukójára gondolnak: szűk farmer, bőrkabát és komoly, göndör, feltupírozott hajzuhatag. Igaz, jó ideje már nem rendelkezik az említett frizurával, sőt, évekkel ezelőtt megkopaszodott, amit eddig parókával próbált leplezni. Most azonban úgy döntött, itt az ideje megmutatni a természetes önmagát, így teljesen leborotválta a fejét, és szilveszterkor meg is mutatta, hogy milyen kopaszon.

Így néz ki legújabb filmjében John Travolta

A rajongók sokáig furcsállták a megváltozott külsejét, azonban egy idő után megszokták az új Travoltát. Sokan még szexinek is találták kopasz fejjel, olyan akciósztárokhoz, mint Bruce Willis vagy Jason Statham és a James Bond-filmek főgonoszaihoz hasonlítgatták. És éppen mire hozzászokott mindenki a kopaszságához, egy olyan frizurát villantott, aminél rémesebbet elképzelni sem tudunk.

Persze nem kell aggódni, ez az új fazon csupán egy szerep kedvéért van, ugyanis most fejezte be a The Fanatic című thriller forgatását, melyben egy megszállott rajongót alakít, aki bármit megtenne, hogy kedvenc énekese közelébe kerülhessen. Ez a frizura is tükrözi, hogy valami nincs rendben nála, ugyanis ilyen rövid bilifrizurát, amit leginkább egy félresikerült pepihez lehet hasonlítani, még nem láttunk.

Travolta ennek ellenére nagyon élvezte a szerepet, elárulta, hogy az egyik kedvenc karaktere Moose volt:

- Talán ez az egyik legjobb élményem, amit színészként átélhettem. A rendező, Fred Durst csodálatos, nagylelkű művész. Megengedte, hogy olyan karaktert játszhassak el, amit senki más nem engedett volna - nyilatkozta a TMZ-nek korábban.

Így néz ki kopaszon

A kopaszsága is elég drasztikus változtatás volt - nézd meg, hogy néz ki haj nélkül a színész!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük