Ő volt a Baywatch jóképű Matt Brodyja: a 48 éves színész még most is irtó sármos

David Charvet ma már két gyermek édesapja.

David Charvet 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Baywatch című sorozat 1989-ben indult, a széria óriási népszerűségre tett szert, a sikerhez hozzájárult a csinos női szereplők, mint például Pamela Anderson vagy Erika Eleniak jelenléte, akik a jeleneteik zömében dögös, piros fürdőruhában mutatkoztak.

A készítők gondoltak a női nézőkre is, így David Hasselhoff mellett több sármos férfi bizonyíthatott a kamerák előtt, sokak egyik kedvence Matt Brody volt, akit David Charvet alakított 1992 és 1996 között. A francia származású sztár nagyon fiatal, csupán húszéves volt, amikor megkapta a szerepet.

David Charvet közel az 50-hez is nagyon jóképű

David Charvet 2020 májusában ünnepelte 48. születésnapját, így a jövő évben már a 49-es szám kerül majd a tortájára. Instagramjára gyakran posztol, így akik szeretik, nyomon követhetik a mindennapjait. Ezen az októberben készült szelfijén roppant jó formában van, kék szemeivel a mai napig bárkit megigéz.

Miután 1996-ban véget ért a Baywatch hatodik évada, a Melrose Place-ben kapott szerepet, Craig Field karakterét 1996 és 1998 között játszotta. Utána még szerepelt pár produkcióban, ám színészként sosem tudta túlszárnyalni a '90-es években szerzett sikereit. Utoljára 2013-ban állt kamerák elé, a Prisoners of the Sun című filmben Doug Adlert alakította. A zene területén is kipróbálta magát, 1997-ben jelent meg debütáló albuma, 2002-ben és 2004-ben is kiadott egy-egy lemezt.

Az utóbbi években a magánéletével kapcsolatban foglalkozott vele a külföldi sajtó, 2006-ban szeretett bele Brooke Burke színésznőbe, akit 2011-ben el is vett feleségül.

David Charvet, Pamela Anderson és David Hasselhoff 1993-ban.
David Charvet, Pamela Anderson és David Hasselhoff 1993-ban.
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

Két gyermekük született, lányuk, Heaven 2007-ben, fiuk, Shaya egy évvel később látta meg a napvilágot. Ahogy az alábbi képen is látszik, lánya nagyon szép kamasz lett, de a kisfián is látszik, hogy egy nap irtó dögös pasi lesz.

Sokáig úgy tűnt, a feleségével szerelmük egy éltre szól, ám 2018-ban bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. A válásukat hivatalosan 2020-ban mondták ki. Azóta a sármos sztár új kapcsolatra talált, a 26 éves Oksana Rykova modell csavarta el a fejét.

David Hasselhoff és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő David Hasselhoff felesége.

David Hasselhoff felesége szőke bombázó - Hayley 27 évvel fiatalabb a sztárnál

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük