David Bowie 19 éves lánya igazi egzotikus szépség - Fotókon a ritkán látott Lexi
Dawid Bowie egy szem lánya akár modell is lehetne.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Bowie 19 éves nagylánya igazi egzotikus szépség, aki édesanyjától, a Szomáliában született modelltől és színésznőtől, Imantól örökölte kreol bőrét és göndör fürtjeit.

A hatszoros Grammy-díjas énekes és a modell találkozása szerelem lett első látásra, példás házasságuk 1992-től egészen 2016-ig, a rocksztár haláláig tartott. Olyannyira szerették egymást, hogy 2000-ben közös gyereket is vállaltak, ekkor Iman 45, Bowie pedig már 53 éves volt. Megszületett Alexandria Zahra Jones, aki mindig is a szemük fénye volt.

A 69 éves korában elhunyt rocksztárnak és a szupermodellnek nem ez volt az első házassága. David Bowie-nak korábbi kapcsolatából született már egy fia, a most 48 éves Duncan. Akár róla, akár Lexiről volt szó, mindig is foggal-körömmel védte gyermekeit a nagy nyilvánosság előtt. 19 éves leányzóról sem lehet sok gyerekkori képet felfedezni.

Lexi ilyen gyönyörű

Lexi édesanyja alkalmanként megoszt egy-két képet gyönyörű lányáról, de az ifjú hölgy is nagy rajongótáborral rendelkezik az Instagramon, szépségéről pedig mindenki saját maga is meggyőződhet. Meglepődnénk, ha nem csapnának le rá hamarosan a modellügynökségek.


Bár Lexi látszólag nem örökölte a brit zenész vonásait, vagányságban nála sincs hiány, hiszen a gyönyörű lány például orrpiercinget lövetett magának.

Boris Becker modell lánya

Nem csodálkozunk azon, hogy Annát felfedezte a divatipar, ugyanis különleges vonásokkal rendelkezik. Vastag ajkait, emellett a magas és vékony testalkatát édesanyjától, vörös hajkoronáját viszont az apjától örökölte. Nézd meg!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük