David és Victoria Beckham szomszédai teljesen kiakadtak: emiatt dühösek a házaspárra
David és Victoria Beckham fokozni szeretné a kis angol falu biztonságát, de ennek mégsem örülnek a szomszédok.

victoria-beckham-david-beckham-lanya-harper-8-eves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham, illetve a gyerekeik vidéki otthonukban, Cotswoldson töltik a karanténidőszakot. A házat 6 millió fontért, azaz 2,3 milliárd forintért vásárolták.

Az egykori focista 24 órás biztonsági szolgálat kialakítását és egy őrtorony építését tervezi annak érdekében, hogy családjának ne essen baja. A kérelmét már be is nyújtotta a Nyugat-Oxfordshire-i Kerületi Tanácsnak. Azért tette mindezt, mert május közepén Dele Alli angol válogatott labdarúgó otthonát késes támadók rabolták ki.

Nem tetszik a szomszédoknak Beckhamék javaslata

A házaspár szerint az őrtorony minden lakó biztonságáért felelne a környéken. A tervek között szerepel még a garázsuk megnagyobbítása és egy menekülési alagút is. Ennek viszont a szomszédok egyáltalán nem örülnek, árulta el egy bennfentes a The Sun brit lapnak.

A lakók szerint hiába lenne az őrtoronytól még biztonságosabb a környék, ezzel a létesítménnyel csak tönkretennék a festői falu hangulatát, John Walsby helybéli így nyilatkozott.

- Beckhamék tervei egyáltalán nem illenek a terület hangulatához. A farmoknak és mezőgazdasági épületeknek nincs szükségük őrtornyokra - magyarázta.

Egyelőre még nem született döntés arról, hogy a faluban megkezdhetik-e az építkezést vagy sem, de heteken belül kiderül, hogy Beckhamék vagy a szomszédok örülhetnek.

Beckhamék lánya egyre szebb

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest David és Victoria Beckham egy szem lánya, Harper.

Ezt is szeretjük