Mi történt David Beckham arcával? Ijesztő képet posztolt magáról
David Beckhamet így még nem láttuk, Instagram-oldalára posztolta a fotót.

david-beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckhamet a világ legsármosabb sztárpasijai közé sorolják, 2015-ben a People magazin a világhírű sportolót választotta a legszexibb férfinak a világon. Az egyszer biztos, hogy kiváló génekkel rendelkezik, szinte lehetetlen róla előnytelen fényképet készíteni, ám a sztár most egy megdöbbentő fotóval sokkolta rajongóit és feleségét, Victoria Beckhamet.

David Beckham horrorfilmbe illő fotót posztolt magáról

Úgy tűnik, a májusban 44. születésnapját ünneplő sztár vicces kedvében volt, ezért egy öregítő applikáció segítségével átalakította egy fiatalkori fényképét, amelyet meg is osztott az Instagram Storieson. Az eredmény sokkolóra sikerült, akár egy horrorfilm csúnyácska szereplője is lehetne. Az arcát döbbenetes módon átalakította a telefonos alkalmazás: egy kissé ráncos bőrű, hiányos fogsorú, összenőtt szemöldökű, kopaszodó férfi mosolyog vissza ránk.

david beckham insta fotó
Fotó: Instagram/David Beckham

David Beckham egy rövid üzenetet is írt a fotóhoz.

"Úgy tűnik, így fogok kinézni 2020-ban. Mennyire szerencsés nő vagy, Victoria Beckham" - poénkodott.

Azt nem tudni, hogy a Spice Girls egykori énekesnőjének mi volt a véleménye a fotóról, ugyanis nyilvánosan nem reagált rá semmit, csak sejteni véljük, hogy jót nevetett rajta.

Friss felvételeken David és Victoria Beckham egy szem lánya

David és Victoria Beckham három fiú és egy lány büszke szülei. A család legkisebb női tagja, Harper nyolcéves lesz a nyáron. Nézd meg, mennyire nagy már!

Ezt is szeretjük