Ilyen nagy már David és Victoria Beckham lánya - Harper kész kis hölgy

Harper Beckham igazán bájos kislány.

david-victoria-beckham-lanya-harper-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham neve összefonódott az évek során. A sztárfutballista és az egykori Posh Spice már húsz éve házasok, és négy gyerek büszke szülei.

Ilyen bájos a kislányuk

A párnak három fia van, a 20 éves Brooklyn, a 16 esztendős Romeo, Cruz, aki most ünnepelhette a 14. születésnapját, és egy lányuk, a kis Harper, aki még csak 8 éves lesz a nyáron. Szinte a szemünk láttára nőttek fel a sztárpár gyermekei, különösen Harperen szembetűnő a változás - mára kész kis hölgy lett belőle.

A kislány igazán apás, amikor csak teheti, David Beckham nyakában csüng. A napokban Los Angeles-ben kapták le az imádni való apa-lánya párost, akik láthatóan még séta közben is rengeteget bohóckodtak egymással.

Ugyan még csak nyolcéves, Harpert már most igazi divatikonnak tartják, akárcsak híres anyukáját. A legtöbb sztárcsemetével ellentétben ő odáig van a divatbemutatókért, és egyáltalán nem untatják az ilyesfajta események. Legutóbb a londoni divathéten kapták le az apukája ölében - nézd meg, milyen édes képek készültek róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük